НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Мнението на една жена

Мнението на една жена

0
Защо един мъж трябва веднага да се влюби в чуждото дете?
Мнението на една жена

Изказвам мнението си като жена. Обичам справедливостта и обективността. Наистина не разбирам хората, които казват, че ако мъж се ожени за жена с дете, то тази жена го допуска в семейството й.

Това е много глупаво според мен. Защо човек трябва да се радва, че му е поверено да отглежда чуждо дете?

Ако мъжът се е влюбил в жена с дете, ще му се наложи да свикне с нейното дете. Това е особено трудно за мъж, който няма свои деца. Той може просто да не знае как правилно да общува с детето. И детето все пак може да не е с много добър характер.

Според някои жени, мъжът, който ги обича, ще трябва да обича и децата им.

Но истината е, че не можеш да принудиш някого да те обича. За майката детето й е свещено. А за чуждия мъж това дете все още е никой.

Мъжът трябва да свикне, а жената трябва просто да му помогне да го направи. Не бива да прибързва с обвиненията към мъжа.

В живота се случва и обратната ситуация – мъжът да има дете. И никога не се случва жената веднага да се влюби в чуждото дете. Едно дете може да бъде много досадно за тази жена. И веднага щом тя му повиши тон, детето изтичва при татко си да се оплаче от „лошата“ леля.

Не е лесно жената да обича чуждо дете и й е трудно да го възпитава. Много жени напускат такъв мъж и се опитват да си намерят мъж без деца.

Тогава защо един мъж трябва веднага да се влюби в чуждото дете?

Вижте още: Какво разруши обичта между двама братя?

Ако вие, мили жени, се ожените втори път и вече имате дете от друг мъж, трябва да действате много деликатно и спокойно, за да позволите на детето и вашия мъж да свикнат един с друг.

Много жени не харесват децата на мъжа си от първия им брак. Те не искат техният мъж да плаща издръжка на детето, не искат той да го посещава през уикендите. Но в същото време изискват мъжът им да обича децата им от друг мъж!