НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата не обича моето дете

Свекървата не обича моето дете

0
Свекърва ми не се зарадва на раждането на дъщеря ми
Свекървата не обича моето дете

Преди няколко години съдбата ме срещна с един много интересен мъж. Между нас избухна искра и веднага започнахме романтична връзка. Тя ставаше все по-силна с всеки ден и дори не забелязах как се влюбих. Буквално шест месеца по-късно Даниел ми предложи брак и се оженихме.

Това беше втори брак за него. Имаше син от първата си жена. Участва в живота му и плаща издръжка. Нямам нищо против общуването им.

След като се оженихме, ни се роди дъщеря. Бяхме на седмото небе от щастие. Родителите ми също, но свекърва ми не реагира по никакъв начин. Нещо повече, тя дори не идва на гости. Майка ми и баща ми не пускат внучката си от ръце, глезят я, нетърпеливи са да се разхождат с нея. Но свекърва ми сякаш ми обяви бойкот.

Но синът на съпруга ми непрекъснато е обсипван с внимание от баба си. Тя дори го взема при себе си през уикендите. Купува му играчки, плаща за всичко и активно общува с бившата си снаха. Не съм доволна от това отношение. Не мисля, че дъщеря ми заслужава това. Ще порасне и ще иска да общува с баба си. Как да й обясня, че баба й не я иска? За нея съществува само и единствено Андрей. Тя дори не дойде на рождения ден на дъщеря ми.

Вижте още: Снахата се обиди заради подаръка ми

Съпругът ми общува със сина си, когато пожелае. Не ограничавам комуникацията им. Не знам с какво обидих свекърва си и защо тя се държи по този начин, но Андрей очевидно не е лишен от внимание. Баба му смята, че трябва да компенсира липсата на баща му, тъй като той е напуснал първото си семейство. Но с какво сме виновни аз и дъщеря ми? Запознахме се след развода.

Може би е глупаво да се засягам, но аз съм обидена, че бабата се отнася толкова пренебрежително към собствената си внучка.