Чупене и губене на вещи постоянно се случва, когато нещо не е наред с енергията в дома ви! На всеки се е случвало да счупи чиния или да загуби нещо. Въпреки това, когато нещата често започват да се чупят и изчезват, е време да се замислите.

В повечето случаи хаосът в къщата започва поради натрупване на негативна енергия. Това може да се случи, защото в къщата живее енергиен вампир или често идват негативни хора. Чупене и губене на неща се случва заради безпорядък, натрупани неща и блокиран свободен поток на енергията според Фън Шуй.

Разберете какво, според Фън Шуй, символизира определени дефекти!

Ако тръбите текат или от крана ви капе вода, вероятно имате финансови проблеми. Помислете колко рационално харчите пари и къде би си струвало да спестите.

Ако постоянно ви липсват дребни неща, от които се нуждаете като щипки за коса, ленти за коса, ключове, чорапи, шапки, вероятно често се държите като егоист, поставяйки сввоите желания и нужди на първо място. Освен това сте мързеливи и предпочитате да прехвърляте отговорността върху другите.

Счупени и напукани съдове, както и пукнатини по монитори или огледала, показват, че в къщата назрява сериозен конфликт. Ако не ги разрешите навреме, кавгата може да завърши с раздяла.

Постоянните повреди на електрическите уреди и крушки показват, че хората от миналото ви не ви желаят доброто. Вашето щастие им пречи да живеят в мир.

Вижте още: Ритуал за изчистване на негативна енергия

Честите повреди в къщата показват токсична връзка, в която се уважавате все по-малко.

Неща, които са загубени завинаги, показват стагнация. Те са сигнал за изоставяне на всичко старо и ненужно, създавайки пространство за новото, интересно и позитивно.

Препоръчително е редовно да почиствате енергията в дома си. Изхвърлете всички неща, които вече не ви служат и крадат от енергията ви. Отървете се от всичко счупено или поправете това, което можете.