НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Енергийно почистване на дома

Енергийно почистване на дома

0
Енергийно почистване: Ето как да го направите сами
Енергийно почистване на дома

Енергийно почистване на дома се прави редовно, за да се чувствате добре. Ако не го правите, ще се натрупа негативна енергия.

Усещали ли сте някога присъствие в къщата, при това много негативно? Ако е така, тогава това е много лошо, защото такава енергия засяга както физическото, така и психологическото състояние на човек.

С течение на времето носи умора, раздори, разрушаване на семейството, проблеми с бизнеса и финансите. За да се предпазите от това, трябва да почиствате дома си поне веднъж месечно. В тази статия ще научите как да разпознаете и прогоните завинаги лошата енергия и злите духове от дома си.

Признаци, че се е натрупала негативна енергия:

  • електрическите уреди внезапно се повреждат
  • когато сте у дома, се чувствате раздразнени и уморени
  • ако имате домашни любимци, те изглеждат болни, бягат или умират
  • страдате от безсъние и кошмари
  • живущите в къщата често се разболяват
  • появяват се различни насекоми
  • вещите често изчезват и се губят
  • стайните растения изсъхват
  • уредите се развалят, крушките изгарят

Има няколко по-традиционни начина за бързо разбиране на енергийното състояние във вашия апартамент или къща.

Най-лесният начин да разберете е да запалите църковна свещ и да се разходите с нея из стаята. Наблюдавайки свещта, можете да разберете дали всичко е наред. Ако свещта гори равномерно, спокойно, не пуши и не се разтича, тогава всичко е наред. Ако пука, пуши, разтича се, това е ясен знак, че нещо не е наред в къщата.

Ако цветята във вазата издържат дълго, това също показва, че всичко е наред с енергията. В апартамент с добра енергия, ако докоснете метални предмети, те ще бъдат хладни на допир, а дървените предмети ще бъдат топли.

Казват, че в къщи или апартаменти с лоша енергия, ако монета падне на пода, не звъни.

Вече знаете как да разберете каква е енергията във вашия дом, нека да преминем към начините за почистването й.

Енергийно почистване

Сигурно сте забелязали, че има стаи, в които влизате и ви е толкова комфортно, че искате да останете там. Има и такива с красив интериор, но искате да ги напуснете възможно най-скоро.

Препоръчително е първо да поканите специалист, който да направи анализ на помещението, енергийните потоци и да почисти къщата ви, след което да постави защита, за да живеете щастливо и комфортно в бъдеще. Но, ако искате да направите всичко сами, тогава ето един от доказаните начини.

Това почистване трябва да се извършва по време на намаляваща Луна. Първо трябва да измиете прозорците, след това да ги отворите, за да влезе чист въздух и да преминете към следващия етап. След това ще ви трябва свещ. Запалете я и минете през всеки ъгъл в стаята ви, след което не я гасете, а я оставете да изгори докрай.

Вижте още: Как да не се поддавате на гнева?

След това вземете камбанка и позвънете с нея отново във всеки ъгъл. Ако нямате камбанка, можете да използвате телефона. За последния етап ще е необходим тамян. Трябва да вземете една пръчка и да обиколите всеки ъгъл на стаята по същия начин. След това затворете прозорците и можете да извършите обичайното почистване.