НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Грозната булка даде урок на злата свекърва

Грозната булка даде урок на злата свекърва

0
Булката избяга от сватбата заради бъдещата си свекърва
Грозната булка даде урок на злата свекърва

Може ли да има грозна булка на весело сватбено тържество? Абсолютно всички булки са красиви в такъв светъл и семеен ден. Дори ако някой елемент от грима или облеклото са далеч от идеалните, не бива да се подигравате с това. Но понякога се случва точно обратното.

Елена много обича единствения си син Александър. Това е съвсем разбираемо. Коя майка не обича сладкото си дете? Само че той вече е почти на 30 години и не бърза да се откачи от полата на майка си. Майка му беше убедена, че жената, която се омъжи за него ще има голям късмет с толкова добър и красив мъж.

Александър прави това, което казва майка му, за да не я дразни. Вслушва се в съветите й.

Едва когато срещна Ирена, той веднага забрави за всички инструкции на майка си. Момичето беше толкова енергично, сладко и весело, че за секунди спечели сърцето на му.

Александър дори не се смути от факта, че по лицето на Ирена имаше следи от сериозни наранявания. Момичето му беше обяснило естеството на белезите. Оказва се, че за това е виновна автомобилна катастрофа, в която пострадало цялото й семейство. За щастие нямало жертви. Но лицето на момичето сега беше “украсено” с крив нос и изгаряния от лявата страна. В началото това изобщо не притесни Александър. Но малко по-късно той се запита какво ли ще каже майка му за това.

Александър се надяваше, че семейството ще одобри избора му. Но майка му искаше за сина си почти супермодел. Той се страхуваше, че тя ще се опита да ги раздели. Но тайно се надяваше да не се стигне дотам.

На пръв поглед срещата премина изключително добре. Ирена беше много весела и разговорлива, както винаги. Бащата на Александър моментално намери общ език с нея, а майка му се усмихваше. Но в края на вечерята тя го попита как е могъл да избере такава грозна жена.

Тя по всякакъв начин се опита да го убеди да се раздели с Ирена. Дори се престори, че й прилошава.

След тази сцена съмнения се прокраднаха в сърцето на Александър. Може би той наистина заслужава повече? Или не? Разбира се, винаги може да се разведе, ако семейният живот не върви.

Те все пак решиха да вдигнат сватба. Александър се държеше изключително студено, сякаш Ирена му беше сторила нещо. По време на тържествената реч свекървата взе думата и патетично започна да разказва, че Ирена е добър човек, но далеч не е красавица и че не одобрява избора на сина си.

От очите на Ирена започнаха да се стичат сълзи. Тя знаеше, че майката на Александър не я харесва, но се надяваше, че ще промени мнението си. Тя каза на Александър да се омъжи за майка си и хвърли букета в ръцете му. Булката избяга под шумните викове на гостите, които не одобряваха постъпката на майката.

След този позор Татяна и Александър започнаха да се обвиняват взаимно. Майка и син не можаха да намерят общ език. Мъжът се чувстваше виновен, защото Ирена наистина го харесваше. Но той не можеше да защити своята жена дори от най-близките роднини. Татяна се опита да убеди сина си, че Ирена не е за него.

Вижте още: Свекървата иска аз да помогна на дъщеря й да се омъжи

След 6 месеца Татяна и Александър срещнаха Ирена близо до един супермаркет. Момичето беше неузнаваемо – с хубав нос, хубаво лице. Белезите си стояха, но си личеше, че момичето е потърсило помощ от специалист. Ирена живееше щастливо и сега беше напълно доволна от себе си.

Не е важно дали лицето ти е грозно, а дали душата ти е красива.