НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Носенето на чужди дрехи не е безопасно

Носенето на чужди дрехи не е безопасно

0
Носенето на чужди дрехи е опасно
Носенето на чужди дрехи не е безопасно

Носенето на чужди дрехи е опасно. Например, Пабло Пикасо не е давал дрехите си на никого. Носел ги е, докато се скъсат, за да не ги използва никой друг. Известният артист се е страхувал някой алкохолик или скитник да не му облече пуловера или панталона.

Непознатите крият потенциална опасност в себе си. Не става въпрос само за бактерии и вируси, но и нещо друго има значение. Науката, по-специално квантовата физика, напредва, обяснявайки определени явления.

Едно от последните открития е съвсем логично: ако две системи се пресекат дори веднъж, ефектът от сблъсъка им се запазва завинаги.

Ако дреха е била носена от болен или починал човек, тя носи информация за него през целия си „живот“.

Какъв ефект могат да имат дрехите върху новия собственик зависи от редица фактори: нивото на психологическа защита, имунитет, емоционален компонент и др.

Ако човек носи дрехата на друг, той автоматично поема всички неуспехи и болести.

Според почти всички религии носенето на чужди дрехи или раздаването на собствените е опасно. Облеклото носи енергията на първоначалния си собственик и как ще се отрази тя на другия, не се знае.

Лекарите също са против това. Те обаче се фокусират върху инфекциите, които могат да останат върху използваните дрехи. Дори след химическо чистене не всички инфекциозни източници умират. По-добре е да използвате нови неща. Но в семейния кръг могат да се разменят дрехи, защото роднините имат подобна микрофлора.

Вижте още: Енергийно почистване на дома

Също така не бива да давате обувките си на друг, дори на роднина.

По-добре е да купувате евтини дрехи и да изхвърляте старите си. Ако трябва, можете да подарите на някого вашите дрехи, но те трябва да са много добри хора, на които имате доверие.