НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Имам основателна причина да простя изневярата на съпруга ми

Имам основателна причина да простя изневярата на съпруга ми

0
Реших да дам втори шанс на съпруга ми

След като взе мен и новороденото ни бебе от родилното, съпругът ми отиде при любовницата си. Въпреки това му простих.

Мислех, че имаме силно и щастливо семейство. Запознахме се, когато бях на 16 години. Първоначално общувахме по телефона, но след три години решихме да се разделим. Имахме някои трудности, но успяхме да ги преодолеем и се оженихме 7 години по-късно.

Бях наистина щастлива. Но година по-късно разбрах, че мъжа ми си има любовница.

Не знаех какво да правя, всичко в мен беше разбито. Изпаднах в депресия. Не се хранех, не можех да спя нормално, бях постоянно изнервена. Започнаха чести караници, той си тръгваше и се връщаше отново при мен.

Приятелите ми ме съветваха да подам молба за развод и да сложа край на връзката ни. Не можех да предприема тази стъпка, защото го обичах толкова много и не можех да го забравя. Просто се молех да имаме бебе и след известно време забременях.

Щом се роди детето, съпругът ми ни посрещна от болницата, но след това се върна при любовницата си. Взех решение да се разведа. Подадох молба. Но тогава нещо сякаш „удари мъжа ми по главата“. Когато разбра, че може да загуби мен и детето ни, той се промени напълно.

Реших да дам втори шанс на съпруга ми и не го напуснах. Познавам го много добре, той ми беше благодарен, че не си тръгнах. Наистина му простих, исках да забравя всичко и да започна отначало. Успяхме да изградим отново щастливия живот, който имахме преди любовницата. Детето ни е на 7 години.

Съпругът ми ни цени и защитава и се страхува да ни загуби.

Мислите ли, че взех правилното решение? И дали няма да ме предаде отново?