НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуали и талисмани за защита на дома от негативна енергия

Ритуали и талисмани за защита на дома от негативна енергия

0
Защита на дома от негативна енергия

Много важно е да поддържате хармония в дома и да го предпазите от негативна енергия. Със сигурност сте чували за силата на подковата. Но има и други методи за защита на дома.

Можете да направите това по няколко начина.

Ритуал със сол и пръст

Този ритуал трябва да се извършва периодично – веднъж годишно или на шест месеца. Съвсем просто е. Смесете сол с пръст и поръсете с тази смес всеки ъгъл на всяка стая. Сложете и една шепа близо до входната врата.

След това кажете: „Земята и солта са силата, която ми помага да се боря. Страданието и болката са неща, които си струва да бъдат излекувани. Помогни ми, майко Земьо, да направя къщата си по-чиста. Спаси душата ми и спаси живота ми.”

Оставете сместа в помещенията за три дни. След точно три дни повторете същия ритуал, след което изхвърлете пръстта далеч от къщата. През следващите няколко месеца ще имате силна защита срещу негативна енергия, лоши хора и беди. Такъв ритуал почиства къщата от натрупаната негативна енергия.

Камбанка

Това е древен талисман, който може да почисти къщата от лоша енергия. Камбаните пазят дома от зло и негативност 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата. Важно е да са изработени от метал или керамика, но в никакъв случай от пластмаса.

Камбанката осигурява защита срещу тъмна енергия. Трябва да се окачи на вратата. Трябва да е изработена от метал.

Защитни камъни

Най-добрият домашен талисман е ясписът. Той обхваща силата на четирите елемента. Защитава къщата от зли сили и също така помага да се прогонят лошите мисли. Ако някой иска да навреди на вас или дома ви, камъкът ще ви защити.

Розов кварц

Това е камъкът на любовта, който прогонва негативността. Подобрява отношенията между хората.

Оникс

Извън дома този камък предпазва човек от токсични личности. У дома това е мощен амулет, който предпазва от природни бедствия и пожар. Силата му е много голяма, но за да се разкрие на сто процента, е важно да държите камъка на едно и също място. Можете да го местите само, за да почистите праха.

Домашни любимци

Всеки домашен любимец защитава собственика си от лоша енергия и хора, но черната котка е най-силният магически защитник. Ако животът ви е пълен с опасности и наоколо има много токсични хора, не забравяйте да си вземете черна котка. Ще предпази вас и дома ви от всичко лошо. Грижете се за вашия домашен любимец, за да се грижи той за вас. Ако имате призрак в къщата си, това животно ще ви помогне да се справите с този проблем.

Руни

Нарисувайте две руни на стената точно пред входната врата. Можете да окачите картина с тяхното изображение на стената или да поставите камъчета или дърво с тяхното изображение точно до входа.

Руната лагуз защитава любовта и подобрява отношенията между близките.

Руната одал се използва за защита на дома от зли сили и проблеми като цяло.