НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуали за късмет и привличане на пари

Ритуали за късмет и привличане на пари

0
Домашни ритуали за късмет

Според баба ми е важно да се правят домашни ритуали за късмет. Добре е да правите по един всяка седмица.

Като дете не разбирах защо е необходимо да се казват вълшебни думи по време на почистване. Но лично съм изпробвала този ритуал и сега ще го споделя с вас.

В апартамента на баба ми се чувствах много комфортно. Винаги ухаеше на свежо. Баба беше фен на чистотата.

Тя също обичаше да приема гости. Но заедно с тях в дома влизаха различни енергии.

Баба вярваше, че хората могат да ни изтощят енергийно. А това означава, че можете да загубите късмета си или финансовото си благополучие.

За да не се случи това, баба използваше домашни ритуали за късмет.

Същността на този ритуал е да се извършат определени действия и да се произнесат правилните думи. Така например, можете да върнете късмета в къщата, като просто измиете подовете правилно.

Необходимо е подовете да се мият стриктно от ъглите към центъра на стаята. В същото време е важно да измиете коридора последен, като започнете от входната врата. Водата, с която миете подовете, излейте в тоалетната. Казвам това за тези, които живеят в къщи и са свикнали да изливат водата на улицата, например.

Докато миете подовете, кажете тези думи на глас:

Богатство ела при мен, остани в дома ми!
Не го напускай нито по моя, нито по чужда вина!
Нека парите се трупат!
Моята дума, моята къща, моят закон!
Така да бъде!

Този ритуал може да се извършва по всяко време на деня. Но не го правете след залез слънце. Правете ритуала, когато почувствате нужда.

Ритуал за привличане на пари

Ако изпитвате финансови затруднения, опитайте се да привлечете пари с помощта на друг ритуал.

Разпръснете монети из целия апартамент и ги оставете така за един ден. След това ги изметете с нова метла (това е важно). И в същото време кажете: „Аз мета пари – привличам богатството, ще бъда богата и цялата в злато.”

През следващите 3 дни парите трябва да се съхраняват в левия ъгъл на стаята, където обикновено съхранявате всичките си спестявания в брой. Ако държите пари в банката, тогава се съсредоточете върху ценните неща в къщата, например златни бижута.

След 3 дни поставете монетите в буркан и го затворете добре. Може да се зарови или просто да се съхранява в апартамента. Но в никакъв случай не трябва да го отваряте. Ако счупите буркана, можете да си навлечете финансови проблеми. Бъдете внимателни!

Нека тези ритуали ви помогнат да върнете стабилността в живота си!