НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да се избавите от дълговете с помощта на ритуал с вода?

Как да се избавите от дълговете с помощта на ритуал с вода?

0
Ритуал с вода

В живота има възходи и падения. Често тези падания са придружени от куп дългове. Понякога не знаете как да се отървете от тези дългове и да се върнете към нормалния живот. Има прост ритуал с вода, който ще ви помогне.

В съвременния свят хората постоянно използват кредити и заеми. Това е обичайна и много удобна практика. Въпреки това, не винаги е възможно да се изплатят задълженията навреме.

За да излезете от тази ситуация, трябва да извършите един прост ритуал.

Както всички ритуали за освобождаване, тази практика се извършва на намаляваща луна. Всеки човек може да го изпълни. Просто трябва да изберете ден, в който никой няма да ви безпокои. Ритуалът е много лесен и може да се направи у дома.

Настройте се за практиката, помълчете за известно време и съберете мислите си. След това вземете празен лист хартия и напишете сумата на дълга върху него. Не забравяйте да включите всички дългове, които имате.

След това трябва да отидете в банята или в кухнята, където има чешма. Пуснете не да тече вода, а да капе. Поставете малък съд под тези капки. Може да бъде всяка чаша или купа. На дъното на чашата сложете листчето със сумата на дълга.

Докато водата капе от чешмата и пълни съда, повтаряйте тези думи: „Капка по капка, дългът ми се събира, тежи ми. Не ми позволява да заспя и да си почина, денем и нощем. Ще кажа на водата, ще я помоля да събере моя дълг и да го отнесе със себе си в най-далечната страна, в най-дълбоката вода. Да го разтвори в безкрайната водна шир и да ми върне щастието, отнемайки мъката. Така да бъде!”

Трябва да повтаряте тези думи, докато чашата се напълни догоре. След това водата заедно с листа хартия трябва да се изсипе в тоалетната или да се зарови в земята. С това ритуалът е завършен.

Нещата ще се подобрят скоро за вас. В близко бъдеще ще можете да се отървете от дълга.

Много е важно след този ритуал с вода да насочите всичките си усилия към справяне с дълговете и проблемите възможно най-скоро. Сега ще ви бъде много по-лесно да го направите.