НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Майка ми не знаеше къде ме водеше вечер баща ми

Майка ми не знаеше къде ме водеше вечер баща ми

0
Най-милите спомени от детството ми са тези с баща ми

Баща ми е собственик и директор на голяма компания, която основава в младостта си. Цял живот беше отдаден на работата си. Често пътуваше по работа, а когато беше в града, оставаше в офиса до късно през нощта. Рядко го виждахме.

Тъй като моето възпитание беше основно задължение на майка ми, тя беше доста строга. Имах режим за сън и хранене. В къщата ни никога не е имало вредна храна. Дори гледането на определени филми беше забранено в дома ни. Докато връстниците ми гледаха различни филми, аз нямах представа за тях.

Една вечер баща ми се върна от летището и каза, че трябва да отиде в офиса, за да свърши някаква работа. И понеже не ме е виждал отдавна, каза да отида с него. Не бях виждал баща си от 1 седмица.

По пътя си взехме голяма пица и кока-кола. След това баща ми влезе в магазина и донесе няколко торби с чипс и пуканки (ако майка ми знаеше, че ще изям всичко това, щеше да припадне).

Пристигнахме в офиса на баща ми, влязохме в конферентната зала, пуснахме филма за Хари Потър, който мечтаех да гледам (майка ми беше категорично против).

След тази вечер, започнахме да ходим в офиса на баща ми 2-3 пъти в месеца, да ядем нездравословна храна и да гледаме филми.

Мисля, че разбрахте, че това са най-милите спомени от детството ми. Майка ми и досега не знае за това.