НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете чадър и разберете от какво сте се отказали в живота си!

Изберете чадър и разберете от какво сте се отказали в живота си!

0
Вашите вътрешни табута: Разберете кои са те!

Характерът на човек определя до известна степен начина му на живот, навиците, подсъзнателните стремежи. Нашият тест ще ви позволи да разберете кои са вашите вътрешни табута и от какво се отказвате в живота.

Кой чадър ви хареса най-много?

Чадър номер 1

Вие сте изключително разумен човек, който е свикнал да се доверява само на фактите. Не понасяте нищо свръхестествено и непонятно. Отбягвате с всички сили мистицизма във всичките му проявления и нямате намерение да допуснете дори сянката на отвъдното в живота си.

Чадър номер 2

Вие сте човек, чието доверие се печели много трудно. Не понасяте, когато някой нарушава вашата зона на комфорт или лично пространство. Трудно се разбирате с нови хора и предпочитате да спазвате дистанция. Подсъзнателно пречите на нови хора да навлязат в живота ви.

Чадър номер 3

Вие сте много сдържан човек, който не понася преднамереност и патос. Не вярвате в романтиката и няма да я допуснете в живота си. Никога не показвате емоциите си публично и сте много резервирани в показването на чувствата си.

Чадър номер 4

Вие сте много позитивен човек, който не е свикнал да бъде тъжен. Упорити сте и не падате духом дори в най-трудната ситуация. Няма да допуснете тъгата в живота си при никакви обстоятелства – тя просто няма място в живота ви.

Това са вашите вътрешни табута, които ви пречат.