НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест, който разкрива скритите ви страхове: Какво видяхте първо на снимката?

Тест, който разкрива скритите ви страхове: Какво видяхте първо на снимката?

0
Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си

Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си. Това, което първо забележите, показва какво потискате и какво ви блокира да предприемете действие.

Всеки наблюдава цветовете по различен начин, преживява определени образи и символи по различен начин. В зависимост от това, което първо забележите на това изображение, можете да разберете за някои от своите страхове.

Кое е първото нещо, което забелязахте – момиче, пеперуда, ягода, паяк или дърво?

Този тест разкрива страха, който сте потиснали в себе си и от който е важно да се освободите, за да продължите по пътя на личностното си развитие.

Ако първо забелязахте малко момиченце, което седи под дърво, това означава, че произходът на вашите страхове са потиснати емоции от детството. Връзката на детето с майката е важна, защото по-голямата част от емоционалното развитие се основава на тази връзка. Могат да се случат различни събития, които да повлияят на съзнанието на детето.

Тук се проявява страхът от вземане на решения и поемане на отговорност. Когато се отървете от него и осъзнаете, че сега само вие сте отговорни за живота си и вземете нещата и контрола в свои ръце, можете да постигнете страхотни неща.

Ако първо видяхте пеперуда, това означава, че се страхувате от пропуснатите възможности. Според експертите пеперудата традиционно се свързва с положително значение. Но, както знаем, има две страни. Ако едната е положителна, тогава другата е по-тъмната страна или отрицателната. Когато пеперудите се появяват в сънищата ви, това означава промени и ново начало. Пеперудата е и символ на света на мъртвите.

В този тест тя особено подчертава страха на човек от обвързване, тоест съпротивата срещу любовта.

Първо забелязахте ягодата. Ягодата отдавна се свързва с любов и страст. Също така, според легендата, богинята Венера не можела да спре да плаче след смъртта на Адонис. Когато сълзите й падали на земята, се образували ягоди.

Ягодата в този тест представлява вашия страх, че сърцето ви може да бъде разбито отново, тоест че се страхувате да дадете шанс на някого, защото има риск той отново да ви разочарова.

Ако първо забелязахте паяка, то вие се страхувате, че нещо ще се обърка, тоест, че нещо може да се случи, дори когато всичко върви по план. Това най-често се случва заради неприятни преживявания през живота. Песимизмът е саботираща енергия, която ни ограничава да продължим напред. Възможно е да обмисляте и анализирате твърде много неща, на които не можете да повлияете.

Ако първо забелязахте дърветата, е възможно във вас да има някакъв вътрешен конфликт. Не сте сигурни дали да се заемете с нещо, защото се страхувате, че няма да успеете.

По-добре е да предприемете действия, отколкото да съжалявате по-късно, че не сте опитали. Вярвайте повече в себе си.