НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Излязох без пари на първа среща с момиче

Излязох без пари на първа среща с момиче

0
Реших да отида на първа среща без пари

В интернет се запознах с едно момиче. Реших да отида на първата ни среща без пари. Исках да разбера от какво наистина има нужда и от какво се вълнува.

Момичето ме изненада от самото начало.

Беше зима. Отидох с колата до дома й, но не спрях точно пред входа.

Още по телефона ми каза да приближа колата до вратата. Беше с обувки на висок ток и се притесняваше да не се спъне и да падне.

Писахме си 4 дни, преди да се срещнем на живо и вече започнах да забелязвам някои интересни неща. Тя често говореше за бившия си приятел. Това означава, че й липсва и все още има чувства към него.

Дори й отворих и затворих вратата на колата. Обикновено не го правя. Просто ми беше любопитно дали ще предложи да отидем на кафене или ресторант.

Момичетата днес, обикновено, това искат.

Предложих й да се разходим в парка, защото там е много красиво по това време. Предложението ми не й хареса много, но се съгласи.

След това седяхме в колата 1,5 часа и слушах истории за бившия й.

Научих, че това момче се бръснело веднъж седмично, използвало тежък парфюм, купувало всеки път различни цигари и обичало кафето сладко.

Това беше първата ни и последна среща. Дори не разбрах защо излезе с мен. Може би е искала да й олекне, разказвайки нещата, които е натрупала в себе си.