НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да защитите снимките си в социалните мрежи от лоши очи?

Как да защитите снимките си в социалните мрежи от лоши очи?

0
Снимки в социалните мрежи

Със сигурност сте чували, че другите могат да ви навредят, като гледат вашите снимки. Хората с лоши намерения могат да ви навредят само като гледат ваши снимки в социалните мрежи.

В реалния живот се нуждаем от амулети. Но предвид факта, че прекарваме толкова много време онлайн, е необходима известна защита и там.

Руни

Ако използвате програми за редактиране на снимки, няма да ви е трудно да поставите рунически знак на снимката си. Ако не знаете как да го направите, можете да помолите някой да ви помогне.

Можете да направите една от руните, описани и илюстрирани по-долу, почти невидима на снимката или, напротив.

Ето руните, които най-добре ще ви предпазят от лоши очи:

Халагаз

Това е руна за пречистване и отблъскване на негативната енергия от лошите очи.

Тейваз

Това е руната на победата. Тя също е много добър избор за защита.

Беркана

Това е руна за защита на здравето и душата. Най-добрият избор за тези, които публикуват много снимки в социалните мрежи и имат много врагове.

Можете да използвате тези руни както отделно, така и заедно.

Защитна фраза

След като публикувате снимка в социалните си мрежи, можете веднага да кажете: „Всяка дума е безсилна. Никой няма да ме пречупи, никой няма да ми отнеме щастието. Вселената ме пази от зли хора.”

Казвайте тази фраза всеки път, когато качвате нова снимка. Няма значение дали показва лицето ви или не. Ако на снимката има част от тялото ви, тя трябва да бъде защитена.

Други предпазни мерки

Понякога само една снимка не е достатъчна, за да ви навреди друг човек. Трябва да знае името, фамилията и датата на раждане. Скрийте тази информация от други потребители.

Например, ако социалните мрежи не ви трябват за работа, можете да се идентифицирате с псевдоним. Ако е възможно, по-добре изобщо не качвайте снимки в интернет.