НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Характерът на мъжа се познава по формата на ноктите

Характерът на мъжа се познава по формата на ноктите

0
Формата на ноктите разкрива характера на човек

Ето как да разберете дали мъжът е романтичен, дружелюбен и работлив. Просто трябва внимателно да погледнете ръцете му, по-точно формата на ноктите му. Тя разкрива много за характера на човек.

Квадратна

Квадратната форма на ноктите подсказва непоклатимата надеждност на мъжа. Той е уверен в себе си и действията си, а също така стои здраво на краката си, подкрепяйки околните.

Такъв мъж едва ли ще пусне нови хора в живота си, но щом го направи, играта продължава дълго. Мъжете с квадратни нокти обикновено са лоялни докрай, както в приятелството, така и в любовта.

Кръгла

Мъжете с кръгли нокти са по-креативни и емоционални. Те са весели, оптимистични и гъвкави. Често правят компромиси и отстъпки, без да виждат нищо срамно в това. Те знаят как да се адаптират към условията, като същевременно са в състояние да заразят другите с оптимизма и идеите си. Винаги е лесно и просто да се общува с такива мъже.

Триъгълна

Такива мъже, обикновено са добри стратези. Те размишляват над ситуацията дълго време, претеглят всички плюсове и минуси, след което действат бързо и го правят красиво и с вкус. Те са упорити, което им позволява да постигат резултати. Затова такива хора са високо ценени в работата.

Трапецовидна

Те също изчисляват всички рискове и след това решително свършват работата. Въпреки това са по-спокойни и не обичат да се изтощават. Такива мъже са в състояние да обърнат внимание на приятели и членове на семейството, които често са изтласкани на заден план. Те са надеждни, но и креативни, което е перфектната комбинация за мнозина.

Погледнете формата на ноктите на мъжа и разберете какъв човек е той!