НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Кои действия на мъжа показват, че той изневерява на жена си

Кои действия на мъжа показват, че той изневерява на жена си

0
Прикриване на изневяра

Има няколко тактики за прикриване на изневяра, които съпругът ви може би използва. Някои мъже, дори да осъзнават, че нещо не е наред във връзката, не бързат да разрешат проблема. Те намират начин да “отвлекат вниманието” от него.

Мислейки, че след като не е било възможно да се постигне хармония с една жена, успехът със сигурност ги чака с друга.

Нежеланието да се говори с половинката и да се работи върху връзката става една от причините за изневяра. Не всички мъже, обаче, биват хващани в изневяра.

Изведнъж мъжът има хоби или желание да отиде на фитнес

Внезапното желание на мъжа да се запише на курсове по език или фитнес може да се окаже опит за прикриване на изневяра.

Ако мъжът все по често закъснява от работа или спонтанно изчезва през уикендите и през седмицата, съпругата му ще започне да го подозира и да го наблюдава по-внимателно.

Ето защо някои измамници използват следната тактика: записват се на допълнителни курсове, в клубове или започват да ходят на фитнес.

Как да разберем, че мъжът всъщност не търси хоби или се опитва да влезе във форма, а иска да прикрие изневяра?

Не трябва да следите движенията на съпруга си, въпреки че понякога можете да се втурнете с неочаквано посещение във фитнеса.

Гледайте как се държи, щом се върне у дома. Освен това човек, който спортува редовно, се променя външно. Той най-вероятно ще иска да говори за интересната тема или да покаже уменията си. Ако това не се случи, има причина да бъдете предпазливи.

Промени в близостта

Следващата тактика на особено хитрите мъже е да се преструват, че нищо не се е променило. Партньорът често спира да прави любов с жена си, когато има любовница. Някои мъже разбират, че поведението им ще изглежда странно, така че не спират да изпълняват брачния си дълг. Но дори в този случай можете да забележите, че нещо не е наред.

Различен ли е подходът? Промяната просто не се случва така. Забелязвате ли, че вашият мъж просто иска да отбие номера? Друг вариант е, че всичко се е променило към по-добро. Сега мъжът изглежда по-внимателен, по-страстен, предлага нови пози… Ако няма причина за тези промени, също трябва да помислите какво ги провокира.

Телефонът на съпруга винаги е чист: няма история на обажданията, няма SMS-и, няма кореспонденция в социалните мрежи

Ако забележи, че му проверявате телефона, той не само ще се ядоса, но и ще загубите доверието му. Действайте по-умно. Намерете причина самият той да ви даде телефона. Отделете удобен момент, за да видите какво се случва с входящите SMS-и или обаждания. Всички измамници изтриват всяка информация, която може да ги разкрие. Ако мобилният телефон на съпруга ви е напълно чист, тогава има повод за притеснение.

Мъжът е същият като преди, но в същото време се е променил

Мъжете, които крият изневяра, се преструват, доколкото е възможно, че нищо не се е променило.

Опитните любовници много добре знаят, че промените във външния вид могат да издадат новата им любов. Предателят рискува да предаде себе си, придавайки си по-елегантен и красив външен вид. Например, ако е започнал да слага повече парфюм, бръсне се редовно, сменил е прическата си или дори стила си на облекло. Всички тези действия са насочени към предизвикване на нова страст.

Тук неверните мъже, които нямат опит в укриването биват разкривани. Но други се опитват да се преструват, доколкото е възможно, че нищо не се е променило. Но във всеки случай любовта ще бъде забелязана: блясък в очите, песни, които си тананикат под носа. Но, ако съпругът ви няма навика да се събужда усмихнат, това означава, че той има нова причина. И това не сте вие.

Връхните дрехи на мъжа миришат странно

Любовницата може да не остава драскотини по гърба му или мъжът ви може да скрие ризата си. Но връхните дрехи ще издадат предателя.

Подушете палтото или сакото на мъж, ако подозирате, че е изневерил. Дори и в апартамента на страстта, дрехите лесно ще попият миризмата на стаята. Някои мъже, считайки се за много умни, носят дрехите на химическо чистене, за да бъдат идеално чисти. Но дори това действие за прикриване на изневяра само помага да се разобличи предателят.

Мъжът внезапно започва да прекарва време с приятели

Друга тактика за прикриване на следите от изневярата ще бъдат честите срещи с приятели. Някои мъже умишлено молят приятелите си да ги прикриват, създавайки си по този начин алиби. Трябва да се обадите или да пишете на тези приятели, те ще отговорят все едно мъжът ви е с тях и няма от какво да се притеснявате. Може би е така. Но трябва да обърнете внимание на подробностите: мъжът действал ли е така преди? Може би редовно се вижда с приятели, които познавате много добре. Трябва да внимавате, ако разберете, че вашият спътник не е имал подобен интерес към познат преди.

Знаете за плановете и ангажиментите му

Знаейки, че неведението често кара жените да следят мъжете, мъжът може да използва следните тактики, за да прикрие следите си. Сега той говори предварително за планове, за дати, бизнес в града и т.н. Тоест той всячески се опитва да покаже, че жена му е наясно с действията му и не крие нищо от нея. Хората, които се обичат, общуват по този начин в началото, но подозренията трябва да предизвикат подобни действия, ако преди това не са били налице. Ако господинът не е докладвал толкова подробно преди, веднага се появява подозрението, че той се опитва да заблуди жена си.

Интересът на мъжа към вас се е повишил

За разлика от всички тактики за прикриване на предателства, тази работи. Когато мъжът се опитва да отвлече вниманието на жена си, проявява повишен интерес: голямо внимание и комплименти, подаръци и неочаквани букети цветя. Използвайки тази техника, мъжът се надява, че съпругата ще загуби бдителността си.