НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Как да украсите коледната елха за да привлечете късмет и пари?

Как да украсите коледната елха за да привлечете късмет и пари?

0
Украсяване на елхата

Вижте какви са правилата и какво трябва да избягвате при украсяване на елхата според фън шуй!

Нова година е, денят, в който се празнува новото начало, разпространява се положителна енергия и във въздуха има положителни вибрации. По време на новогодишните празници много хора украсяват дома си, подреждат пространството и го правят възможно най-приятно.

Фън шуй предлага определени правила за подредбата и украсата на дома за Нова година, особено що се отнася до поставянето на новогодишната елха.

Фън шуй съвети за украсяване на елхата и дома за Нова година:

Почистете дома

Преди да влезете в новата година е време да почистите дома от ненужни неща. Къщата трябва да е подредена, без много предмети, за да може енергията да циркулира свободно. Рециклирайте или дарете всичко, което вече не ви радва, не ви помага или служи.

Създайте положителна атмосфера

Създайте благоприятна атмосфера в дома, запалете свещи, украсете къщата, пуснете музика. Нека всичко предвещава радост. Новата година е ден, в който трябва да избягвате конфликтите, важно е да се свържете с близки хора, да покажете любовта си и заедно да събудите искрите на романтиката, щастието и задружността.

Най-добрите подаръци

Според фън шуй, подаръците за Нова година трябва да са свързани със здравето. Например, можете да подарите на любим човек членство във фитнес зала или басейн, да платите за масаж или за диета от диетолог. Може да подарите и дрехи, нещо меко, хубаво и топло. Избягвайте парите като подарък, по-добре е да е знак на внимание от сърце, който има смисъл.

Фън шуй за новогодишната елха

Най-добрите цветове за украса на коледната елха за 2023 г. са черно, тъмно синьо и светло синьо, съобразени с енергията на Черния воден заек, под чийто знак е следващата година според китайски хороскоп. Те са идеални за избор на дрехи и за избор на украса за коледната елха.

Най-доброто място за поставяне на коледната елха според фън шуй се определя от това какво искате да привлечете:

  • Изток за семейно щастие и здраве
  • Югоизток за привличане на богатство и късмет
  • На юг за слава и репутация

Неблагоприятното разположение за елхата е под стълбите, в кухнята, както и да се поставя с лице към тоалетната.

Важно е да проверите дали светлините на коледната елха работят. Избягвайте да поставяте коледната елха така, че да блокира пътя към изхода на къщата, т.е. да пречи на свободното движение в дома.

Освен това, не прекалявайте с декорациите.