НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Новата съпруга на брат ми му забрани да общува с децата си...

Новата съпруга на брат ми му забрани да общува с децата си и да ги води при нас

0
Новата жена на брат ми му забрани да общува с децата си

Срам ме е от поведението на брат ми. Той се ожени за втори път. След развода спря да общува не само с бившата си съпруга, но и с децата си. И всичко това, защото новата му жена е против.

Никой от близките ни не иска да я приеме в семейството, защото е много особен човек. Освен това, работата й не е съвсем легална. Тя мами хората, тъй като представлява някаква финансова пирамида. Поредната измама, така да се каже.

С първата жена на Андрей също не бях особено близък. Тя беше доста потайна и затворена. Но като цяло я харесвах. С брат ми живяха 7 години. За това време успяха да станат родители два пъти.

Все още живея с родителите си, защото уча в университета. Соня често ни посещаваше, така че отношенията й с майка ми и баща ми бяха доста топли. Племенниците оставаха при нас през нощта. Соня добре се грижи за тях и ги възпитава.

И тогава, те се разведоха. Изглежда, че всичко е минало тихо и мирно. Поне аз не забелязах скандали и делба на имущество. Соня остана да живее в апартамента с децата. Брат ми се върна в бащиния дом с една чанта.

Докато Марина не се появи в живота на Андрей, той говореше с децата и редовно даваше пари на бившата си жена. Но новата жена на брат ми започна да установява свои собствени правила. Когато майка ми я видя за първи път, тя каза на брат ми, че тази млада дама не трябва дори да престъпва през прага. Ето защо Андрей се премести при новата си съпруга.

Те се ожениха почти веднага, защото Марина забременя. Той дори не ни се обаждаше, а напълно се потопи в новата си връзка.

Един ден майка ми го извика и го помоли да доведе внуците й.

Соня винаги намирала оправдания – на училище са, болни са. Вероятно си отмъщаа според брат ми.

Мама беше много разстроена. Тя имаше специална връзка с внуците си и не разбираше защо бившата снаха прави това.

Майка ми случайно срещна Соня в магазина. Оказва се, че Андрей дори не й се обажда. Тя с удоволствие би пуснала внуците си при баба си, защото много им липсва.

Мама веднага повика брат ми. Дори не подозираше, че майка ми знае истината. Той трябваше да признае, че не е виждал децата си от шест месеца и не е плащал издръжка. И всичко това, защото Марина е против.

“Не разбирате, че не искам да развалям отношенията с жена си? Марина смята, че ще се върна при Соня, ако поддържам връзка с децата” – започна да се оправдава Андрей.

“И си се отказал от синовете си заради една жена?” Татко не можеше да повярва на ушите си.

“Имам ли изход?”

Баща ми дори не искаше да говори с него. Мама просто се разплака. Беше ме срам от брат ми, затова настоях Андрей да си тръгне.

Как може да изостави децата си заради една жена? Как спи нощем?

Соня сама се грижи за децата, а той води Марина по почивки. Това справедливо ли е?

След тази случка комуникацията ни приключи, въпреки че майка ми се опитва да изглади нещата. Андрей постъпи подло. Няма оправдание за него.