НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Чудотворен тор за цъфтящи стайни растения, който не струва почти нищо

Чудотворен тор за цъфтящи стайни растения, който не струва почти нищо

0
Тор за стайни цветя с калиев перманганат и алое вера

За да е пълен домът ви с красиви цъфтящи стайни растения, не бързайте да купувате скъпи торове, защото с помощта на евтино средство можете да подобрите състоянието на цветята, да ускорите растежа и образуването на голям брой пъпки. Трябват ви само 2 съставки за този тор за стайни цветя: калиев перманганат и алое вера.

Разредете малко количество калиев перманганат (на върха на ножа) в 1 литър вода със стайна температура. Калиевият перманганат съдържа калий, който е едно от основните хранителни вещества за растенията. Използването на калиев перманганат ще помогне на растенията да растат по-активно, да подобри външния вид на листата и да ги направи по-устойчиви на болести и вредители.

Нарежете 10 листа от алое вера на малки парченца и ги намачкайте. Алое вера е с високо съдържание на хранителни вещества, които не само подобряват растежа на растенията, но също така помагат на стайните растения да пуснат голям брой пъпки за обилен цъфтеж.

Залейте алое вера с калиев перманганат и оставете да престои 10 минути.

Вашият домашен тор за стайни цветя е готов.

Прецедете и използвайте продукта за поливане на растенията под корен веднъж на 3 седмици.

Резултатът ще бъде забележим след първото приложение, цветята ще станат по-силни и по-здрави, растежът им ще се ускори, ще започнат да се образуват нови пъпки.