НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете картата, която ви е впечатлила първа и вижте какво ви спира...

Изберете картата, която ви е впечатлила първа и вижте какво ви спира в този живот!

0
Изберете една карта и прочетете нейното значение!

Изберете една карта и прочетете нейното значение! Разберете какво ви пречи в живота!

Карта 1

Вероятно се намирате в трудна ситуация. Вие избирате дали да се предадете и да обвинявате другите за вашето нещастие или да се изправите лице в лице с проблема. Ако и вие искате да бъдете като това цвете, тогава трябва да преминете през този труден път.

Карта 2

Тази карта означава, че не се чувствате в безопасност. Опитвате се да запазите това, което имате, но това вече не е достатъчно. Трябва да преживеете вътрешно разтърсване, за да разберете себе си и да достигнете до дълбините на душата си. Този пожар, предизвикващ буря и гръмотевици, кара всичко да се срути. Не забравяйте, че бурята почиства въздуха.

Карта 3

Винаги очаквате удари отвън. Ако сте избрали тази карта, трябва да разберете, че никой наистина не иска да ви нарани, че вие ​​сами четете по този начин сигналите, идващи отвън, и постоянно очаквате удар. Трябва да разберете, че първата стъпка към изцелението е да се покажете такива, каквито сте в действителност. И само с това отношение на приемане и отвореност към външния свят можем да се излекувате. Трябва да сте наясно с раната си, да стигнете до нейния източник. И поне за един ден се опитайте да приемете това, което е, вместо да реагирате на ударите.