НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Единствената сватба в света, на която не присъстват гости

Единствената сватба в света, на която не присъстват гости

0
Това е единствената сватба, на която не присъстват гости

Това е единствената сватба в света, на която не присъстват гости. Но за истинската любов няма пречка. Влюбените сърца, по един или друг начин, са готови да преодолеят препятствията, за да бъдат заедно завинаги.

Двама влюбени от Китай се оказали в неудобна ситуация, в която никой от повече от триста гости, поканени на сватбата им, не дошъл на събитието. Това се случва през уикенда, когато един от най-лошите тайфуни през последните години бушува в части от Китай.

Много хора се вслушали в предупрежденията на правителството, така че не посмяли да излязат навън заради собствената си безопасност. Но това не спряло младата булка на име Джоу Тиан. Въпреки предупрежденията тя решила да отиде в заведението, в което трябвало да се състои сватбата й. В просторната зала, украсена за празничното събитие, нямало никой.

Но бъдещият й съпруг я чакал. Когато булката и младоженецът си разменили обети, според традицията, Джоу казала:

„Никой не дойде, но това не е страшно, никой и нищо не може да ме спре. Нуждая се само от теб, дори да дойдеш на сватбата мокър от дъжда. Каквото и да се случи в живота ни, аз ще бъда твоя жена и ще бъда до теб.”

Брачните й клетви трогнали няколкото души в залата и те публикували случката в социалните мрежи.

И тази история, докосвайки най-дълбоките струни на сърцата на хората, моментално стана популярна, събирайки хиляди харесвания.