НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ След дълги години брак съпругът ми ме изостави заради бившата си жена

След дълги години брак съпругът ми ме изостави заради бившата си жена

0
Съпругът ми просто не се прибра у дома, а отиде при бившата

Омъжена съм от 20 години. Бракът ни беше по любов. За мен този брак беше първи, за съпруга ми – втори. Каза, че първият му брак е бил грешка.

Развели се след 8 години. Скоро след това се запознахме и се оженихме. Съпругът ми винаги ми е казвал, че съм идеалната съпруга, която знае кога какво да каже, подкрепя и утешава.

Бях сигурна, че бракът ни ще бъде силен. Не си спомням да сме си крещели. Да, имали сме недоразумения, но винаги сме ги оправяли с разговор.

Всичко приключи за един ден. Съпругът ми просто не се прибра у дома. Не ми вдигаше телефона, не отговаряше на съобщенията ми. Мислех, че може би нещо му се е случило. Обадих се на свекърва ми, а тя каза, че той е при нея, но отказва да говори с мен.

Това продължи цяла седмица. Една вечер се прибрах у дома и видях, че съпругът ми си е събрал всичките вещи.

Тогава не издържах и отидох при свекърва ми, където получих отговори на въпросите си.

Разбрах от свекърва ми, че съпругът ми е подал молба за развод и се е върнал при първата си жена. Те вече живеят заедно и заминават на почивка. Свекърва ми каза да не идвам повече, защото вече съм никоя за тях. Синът й е щастлив и не трябва да развалям щастието му.

За мен това беше удар и унижение, защото той винаги говореше негативно за бившата си, а думите на свекърва ми ме нараниха.

Според вас защо съпрузите се връщат при бившите си?