НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какво се крие в дълбините на вашето подсъзнание? Разберете с този тест!

Какво се крие в дълбините на вашето подсъзнание? Разберете с този тест!

0
Необичаен тест, който подобрява емоционалното състояние

Американски психолози отново изненадаха. Обръщаме ви внимание на необичаен тест, който незабавно подобрява психо-емоционалното състояние. За да стане леко на душата ви, понякога просто трябва да се разсеете от болезнените мисли и да слушате сърцето си.

Разглеждайки тази картинка, можете да получите ценни съвети за подобряване на настроението си. Научете се как да се грижите за себе си още днес.

Погледнете картинката и кажете как кентавърът трябва да носи панталоните си правилно! Звучи странно? Е, психолозите казват, че този тест може да разкрие какво се крие в подсъзнанието ви. Не отлагайте и не мислете дълго. Честността и бързината на реакция са важни в този необичаен тест.

Направете своя избор и внимателно прочетете съветите на американските психолози!

Новата година е време за промяна. Често изпитваме тревожност, но тя може да бъде контролирана. Кентавърът е тук, за да ви помогне да разберете какво можете да направите за себе си през тази зима.

Класически панталон

Ако сте избрали това изображение, поздравления! Най-вероятно ще се сблъскате с всяко предизвикателство точно като Супермен. Вие сте силен и смел човек. Винаги полагате усилия, за да постигнете най-добър резултат и не се поддавате на трудностите. Лъжите са ви чужди, не ги приемате под никаква форма.

Но дори и за силна личност като вас има моменти, когато искате да се самосъжалявате. Психолозите ви съветват тази година да си почивате повече. Добрата почивка с книга в ръка, разходка в парка на чист въздух или игра с домашни любимци ще презаредят силите ви за нови постижения. Съвременният живот често прилича на луда надпревара за успех и материално благополучие. Научете се да се отпускате. Запомнете: не губите нищо, като си почивате. Вие само попълвате силите си, за да можете да се върнете към любимите си дейности и работа.

Втален панталон

Имали сте много трудни моменти в живота ви. Държите в себе си реки от неизплакани сълзи. Искате да сте силни, но хората не са роботи. Не винаги е възможно да печелим, често се случва нещата да не зависят от нас. Поплачете. Освободете се от миналото, което не може да бъде променено. Понякога само лошите спомени спират човек от щастлив живот и радост. Всичко е в главата ви, спрете да се самоизмъчвате.

Вашата “рецепта за успех” за новата година е много проста. Не таете негативизъм. Плачете, ако искате. Споделете мислите си с близки. Ако нямате такъв събеседник, както и пари за психолог, използвайте проста техника за записване на емоциите си на лист хартия. Просто запишете всичко, което ви тревожи, всички мисли, които ви идват на ум. След това изгорете това парче хартия. Ще се изненадате колко по-леко ще се почувства душата ви на следващия ден. Вашата жизнена сила ще се върне при вас.

Панталон с ниска талия

Вие сте оптимист, за което вашите приятели и колеги ви обожават. Вашето чувство за хумор е истинско съкровище. Често лошото настроение за такъв човек е свързано със собствените му страхове. За да подобрите качеството на живота си, трябва да се научите как да се справяте със страха.

В “Хари Потър” има сцена, в която героите си спомняха най-лошите си страхове. Веднага щом откриваха нещо смешно в страха си, мрачните мисли и емоции се разсейваха без следа. Опитайте се да помислите какво ви плаши с хумор. Страхът ще се разсее, без да остави следа. Понякога изглежда, че само иронията и хуморът ни спасяват.

Панталон “отворена душа”

Толкова сте свикнали да споделяте всичко с другите, че често нямате сили и ресурси да се грижите за себе си. Сега си кажете: „Не знам колко тежка ще бъде тази година, така че ще се грижа повече за себе си. Ако годината е трудна, ще имам сили да се справя с всякакви изпитания. Ако годината е добра, ще имам много енергия да й се насладя. Давам любов не само на другите, но преди всичко на себе си.”

Ключът към вашето щастие тази година е да помолите за помощ. Защо е толкова трудно да помолите другите за помощ? Струва ви се, че по този начин показвате своята слабост. Не се колебайте да поискате помощ, когато имате нужда от нея. Така няма да покажете своята малоценност. Ще покажете на другите, че мислите за себе си като за най-ценното, което имате на света.

Помолете роднини за помощ в домакинската работа, помолете колеги за помощ, ако е необходимо. Струва си да се доверите на света, който е подготвил най-доброто за вас.

Нека тази година в живота ви се случи малко чудо.

Научете се да забелязвате приятните малки неща, които изпълват всеки ден от живота ви. Ако си поставите за цел да гледате на света с любов, вашата реалност ще се промени необратимо към по-добро.

Споделете този необичаен тест с приятели!