НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Хвърлете няколко аспирина в тоалетната чиния! Трик, за който малко се знае

Хвърлете няколко аспирина в тоалетната чиния! Трик, за който малко се знае

0
Почистване на тоалетната чиния от варовик и мръсотия

За ефективно почистване на тоалетната чиния от варовик и мръсотия използвайте аспирин С! Не бързайте да изхвърляте аспирина с изтекъл с няколко месеца срок на годност. Ефервесцентните таблетки могат да се използват в почистването и по-точно в борбата с котления камък в тоалетната. Аспиринът ще се справи със задачата, това е факт.

Честно казано, просто няма по-ефективен начин за почистване на тоалетната чиния от варовик.

Това значително ще спести време и ще улесни самия процес на измиване.

Този метод помага за постигане на идеална чистота на тоалетната.

Аспиринът е широко известен не само като лекарство. Опитните домакини отдавна го използват в ежедневието, а именно в борбата срещу дори сложни замърсявания.

Хвърлете 2-3 таблетки аспирин С в тоалетната за 20 минути или можете да го оставите за цяла нощ. Изплакнете всичко с вода и избършете с чиста кърпа капака.

Това лекарство е в състояние да отстрани сериозни запушвания в мивката и във ваната. За да направите това, изсипете 5 таблетки (предварително натрошени) в дренажния отвор. След това добавете няколко супени лъжици оцет. Изчакайте до 15 минути и изплакнете всичко с течаща вода.

Аспиринът перфектно премахва мазни петна по дрехите. За целта разтворете 2 таблетки от продукта в чаша топла вода. Накиснете проблемната зона в разтвора за 3 часа, след което изперете дрехите, както обикновено.

Почистването на тоалетната е един от най-неприятните моменти. Но благодарение на тези таблетки, тя ще блести от чистота.