НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Докато аз й изплащах дълговете, тя си намери друг

Докато аз й изплащах дълговете, тя си намери друг

0
Съпругата ми се отказа от семейството си заради друг мъж

Запознах се с една жена в сайт за запознанства. Тя веднага ме хареса. Вече имаше един брак зад гърба си. Бившият й се оказал неудачник, освен това й посягал. Затова го напуснала. Раздялата била тежка. Съпругът й я оставил без стотинка и куп заеми.

Нашата кореспонденция се превърна в бурен роман в реалния живот. Бях изключително щастлив. Почти година след като се запознахме, започнахме да живеем заедно. Не можеше да забременее дълго време. Тя се лекува и след много опити все пак успяхме да видим дългоочакваните две чертички на теста. Смених работата си, за да може семейството ми да не е лишено от нищо. Освен това, поех изплащането на кредитите й.

Преди раждането успяхме да подпишем. Съдбата ни дари с момиче. Цяла година се опитвах да спечеля повече, за да изплатя бързо дълговете й и да спестя за апартамент. Но тогава започнах да забелязвам, че любимата ми се държи странно. Стана затворена, ходи постоянно с телефона. Ако я попитам с кого говори, тогава вдига скандал.

Няколко месеца по-късно, малко преди рождения ми ден, реших да попитам жена ми какво става. Отговорът ме шокира. Тя каза, че не ме обича вече. Не знаех как да реагирам, как да се държа. Няколко седмици по-късно се преместих при родителите си. Оставих нея и дъщеря си в апартамента ни. Тя тихомълком подаде молба за развод и бързо се разведохме. Но все пак се надявам, че ще успеем да възстановим отношенията си. Много обичам нея и дъщеря ми.

И тогава един мъж ми писа в социалните мрежи, изобщо не го познавам. Той ми разказа една история, след която стана ясно защо се случи всичко това.

Оказа се, че когато забелязах промени в отношението на жена ми, тя си е намерила друг. Обичала го много. Съпругата ми се отказа от нас заради него. На разстояние са един от друг. Срещат се рядко. Тъй като не е изплатил заема си все още не иска сериозна връзка. Помолил я да изчакат.

Струва ми се, че тя направи всичко, за да ме обиди. Тя знае колко много обичам нея и дъщеря ми, затова ме използва.