НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Събрах си нещата от дома на съпруга ми и се върнах при...

Събрах си нещата от дома на съпруга ми и се върнах при родителите ми, но не очаквах такова нещо от тях

0
Опаковах нещата си и се върнах при родителите си

Аз съм от обикновено семейство. Баща ми работи като шофьор, майка ми е учителка. Живеехме в мир и хармония. В дома ни винаги цареше топла, приятелска атмосфера. Баща ми и майка много ме обичаха. Аз съм тяхната единствена и любима дъщеря.

На едно парти се запознах с момче. Започнахме да се срещаме. Подаряваше ми цветя, грижеше се за мен. Беше весел и интересен човек. Той ми призна любовта си. Приятелите ми ме гледаха със завист, а родителите ми одобриха избора ми. Когато поиска ръката ми, баща ми и майка ми веднага се съгласиха.

Излизахме почти година и след това, избрахме дата за сватбата. Родителите му ни подариха тристаен апартамент в новопостроена сграда, както и луксозен автомобил. Накратко, щастието беше пълно.

Но след шест месеца опаковах нещата си и се върнах при родителите си. Казах им, че мъжът ми се е променил, не е такъв, за какъвто си го мислех.

Когато споделих причината, заради която напуснах съпруга ми, майка ми се засмя и започна да ме убеждава да се върна при него. Татко също ми каза да си събера акъла и да се върна при съпруга си. Сигурно се питате какво прави съпругът ми?

Събужда се рано, в шест сутринта. В първите дни от съвместния ни живот той сам си приготвяше сандвичи и кафе.

Тогава свекърва ми каза, че това са задължения на жената. Оттогава започна да ме буди в шест сутринта. А аз се събуждам късно. Трудно ми е да се будя толкова рано.

Настроих аларма, но не помага. Съпругът ми намери оригинален начин да ме буди. В шест сутринта ме избутва от леглото. Всички кости ме болят. Многократно съм го молила да не го прави, но той продължава.