НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекървата не знаеше, че мъжът ми е вкъщи и той чу всичко,...

Свекървата не знаеше, че мъжът ми е вкъщи и той чу всичко, което тя ми каза

0
Свекърва ми се опита да ме тормози, но съпругът ми разбра

Свекърва ми предложи да се преместим при нея и да дадем нашия апартамент под наем. Когато съпругът ми беше вкъщи, всички се държаха добре с мен, но щом той излезе, веднага ме поставят на мястото ми.

Дълго време се опитвах да обясня на мъжа си всичко. Той не можеше да повярва, че свекърва ми и сестра му ще стигнат дотам да намажат гребена ми с нещо лепкаво. Не мога да кажа колко още щях да издържа, ако не се беше случил този инцидент.

Обикновено рано сутрин съпругът ми и аз излизахме заедно. Той отиваше на работа, а аз водех децата на детска градина.

Една сутрин, обаче, съпругът ми не се чувстваше добре и реши да не става от леглото. Аз си свърших работата и скоро се прибрах. На вратата ме посрещна приятелят на сестрата на съпруга ми.

“Отиди да напазаруваш!”

Свекърва ми излезе от кухнята и допълни:

“Нека поне да направи нещо полезно. Освен това, изхвърли боклука.”

В този момент вратата на нашата стая се отвори и съпругът ми излезе. Свекърва ми се скри бързо в кухнята.

Съпругът ми хвана приятеля на сестра му за яката и го избута през вратата навън. Сестра му искаше да направи нещо, но не смееше.

Свекърва ми се опита да се защити, но съпругът ми не й повярва.

След това, той се обади на наемателите по телефона, каза им, че трябва да се изнесат до месец. Предупреди близките си, че ако ми кажат и една крива дума до края на месеца, може да смятат, че вече нямат син.

Месец по-късно се върнахме у дома. Свекървата и свекърът се отказаха от сина си, но той не беше тъжен. Мъжът ми дори казва, че не иска да ги вижда повече.