НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази напитка разтваря цялата натрупана слуз в синусите, гърлото и белите дробове

Тази напитка разтваря цялата натрупана слуз в синусите, гърлото и белите дробове

0
Дразнеща кашлица: Напитка, която носи незабавно облекчение

Тази напитка решава проблема с неприятната дразнеща кашлица, изхвърля слузта от белите дробове и се препоръчва особено за пушачи. Всеки от нас трябва да приема здравословни напитки, защото те могат да предотвратят появата на различни заболявания, да подсилят имунната система, но и да прочистят тялото от натрупаните токсини.

Също така, е необходимо да се приемат домашно приготвени напитки, които ще имат положителен ефект върху работата на храносмилателните органи, а тези напитки ще постигнат точно това.

Ако страдате от кашлица, натрупана слуз в синусите, дихателните пътища и белите дробове, както и от възпалено гърло, тогава трябва да използвате тази напитка.

Напитката от джинджифил може да ви помогне да се отървете от възпалението и да предотвратите развитието на по-сериозни здравословни проблеми.

Необходими съставки:

  • малко лимонов сок
  • малко черен пипер
  • 2 чаши вода
  • 6 парчета корен от джинджифил

Начин на приготвяне:

Първо сложете водата да заври, след това добавете черния пипер и джинджифила и оставете да поври около 20 минути. Отстранете от котлона и покрийте, след което прецедете. Когато напитката се охлади, добавете лимонов сок и можете да започнете да я пиете.

Употреба:

Пийте по две чаши от този чай през деня. Само след един ден ще почувствате голямо облекчение. Пийте този чай няколко дни и храчките просто ще се разтворят и изчезнат. Ще забравите за досадната дразнеща кашлица.