НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Снаха ми умишлено държи сина ми далеч от мен, за да го...

Снаха ми умишлено държи сина ми далеч от мен, за да го контролира

0
Снаха ми умишлено държи сина ми далеч, за да го контролира

Докато синът ми не се запозна с Ева, имахме страхотни отношения. Бяхме много близки, но снахата развали всичко. Преди да я срещне, той ми споделяше всичко и ми помагаше по всякакъв начин, а сега се държи като непознат.

Ева се появи в живота му миналата година. Запознали се в социалната мрежа. Първоначално той каза, че тя не му допада много. Но след това, някак си всичко се промени.

Първоначално Ева ми хареса – без вулгарни снимки, каквито сега харесват модерните момичета. Затова го тласнах към нея.

Буквално след първата среща той беше различен човек. Дори си помислих, че тази Ева го е омагьосала. Той беше обсебен от нея. Купуваше й такива букети, каквито не бях виждала. Всеки ден излизаше с нея и си говреха по телефона до късно вечер.

Три месеца по-късно той я доведе у дома и обяви, че е Ева е бременна и ще се оженят. Радвах се за тях, независимо как се развиха обстоятелствата, така че нямах намерение да им преча. Но оттогава започна адът.

Ева дори не мие чиниите си. А синът ми изпълнява всичките й желания. Прибира се от работа изморен и започва да чисти, а тя по цял ден лежи на дивана.

Живяха при мен три месеца. Не се месех в отношенията им. Въпреки че, понякога ми беше много трудно да се сдържам. Но синът ми настоя да се преместят, защото Ева му се оплакала, че е много изнервена заради моите претенции. Мисля, че това беше само извинение да се изнесат по-бързо. Случи се така, че Ева загуби бебето.

Оттогава минаха шест месеца. Те изобщо не общуват с мен, защото снахата ме обвинява за случилото се. Синът ми рядко се обажда и почти не идва. Не сме имали открит конфликт, но той се държи някак странно. Не смятам, че съм виновна, че снаха ми направи спонтанен аборт.

Дори да нямаше проблем, тя пак нямаше да му дава да идва при мен. Оставиха една възрастна жена да страда. Но съвестта ми е чиста, каквото и да измисли снахата. Единственото жалко е, че синът ми й вярва повече, отколкото на мен. Много ми липсва. Липсва ми този любящ и разбиращ син, който беше откраднат от мен от снаха ми.

Разбирам, че Ева е дама с характер, но с взаимно желание бихме могли да намерим общ език с нея. Мисля, че снаха ми умишлено държи сина ми далеч от мен, за да го контролира. Надявам се, че някой ден комуникацията ни ще бъде възстановена. Силно вярвам, че някой ден всичко ще бъде както преди.