НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Талисман в портфейла: Ето какво правя и винаги имам пари!

Талисман в портфейла: Ето какво правя и винаги имам пари!

0
Талисман за пари, който привлича финансовия поток към вас

Кой талисман за пари работи най-добре? Някои смятат, че няма по-добър талисман от банкнота, сгъната в триъгълник, защото е известно, че парите привличат пари. Други предпочитат талисмани от естествени материали, например мента или канела.

Портфейлът или чантата ви винаги трябва да са чисти. Не трябва да държите боклуци там, например касова бележка от магазин или автобусен билет.

Винаги трябва да имате пари в портфейла си, дори ако предпочитате да плащате с карта. Празният портфейл е лош знак.

Можете да поставите пръчици канела в портфейла си, за да привлечете пари. Канелата ще придаде приятна миризма и ще привлече успех. Задължително вземете канела на важна среща, особено когато става дума за финанси. Подправката ще се превърне в талисман и денят ще премине добре.

Освен канела в портфейла си можете да поставите и бобови зърна. Езотериците вярват, че те почистват енергията и привличат пари.

Маята е друг странен талисман. Маята е полезна не само за печене. Поставете я в чантата или портфейла си, за да привлечете финансов просперитет.

Червеният плат или конец е известен талисман. Можете да носите червен конец не само на ръката си. Поставете го в портфейла си, за да привлечете големи пари. Червеният плат също ще бъде полезен. Можете да си купите червен портфейл, за да увеличите шансовете си да забогатеете.

Можете да поставите парите, които вашите роднини са ви дали в портфейла или чантата си. Не ги харчете, защото привличат пари. Сгънете ги на триъгълник или ги поставете в затворено отделение на портфейла си, за да не ги похарчите случайно.

Вместо хартиени пари, можете да сложите скъпоценна монета. Може да е стара или колекционерска. Тя има силна енергия, която отваря паричните потоци. Носете 6, 8 или 9 китайски монети в чантата. Един ориенталски амулет винаги ще бъде полезен.

Без значение какво има в портфейла ви, то може лесно да спре паричния ви поток или да застраши финансовото ви благополучие. Достатъчно е да държите в портфейла си това, на което не му е мястото там. Не носете снимки на любими хора в портфейла си. Портфейлът е място за съхранение на пари.

Визитки, касови бележки и опаковки от бонбони са забранени. Те възпрепятстват енергията на благополучието. Парите не обичат такъв портфейл или чанта. Не носете карти за намаление, банкови карти и документи в портфейла си. На първо място, това е лош знак. Второ, не е безопасно. Ако случайно загубите портфейла си, ще трябва да се сбогувате с всичките си ценни карти. По-добре е да ги държите отделно.

Вече знаете какъв талисман за пари да поставите в портфейла си, за да привлечете изобилие. Изберете един или няколко талисмана, за да накарате парите да потекат към вас.

Проверявайте чантата и портфейла си от време на време, за да се отървете от излишните неща.