НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Вярвате ли в духове? Ще разпознаете присъствието им в дома ви по...

Вярвате ли в духове? Ще разпознаете присъствието им в дома ви по тези признаци!

0
Присъствие на духове в дома ви: Как да го разпознаете?

Ако в дома ви има присъствие на духове, ще го разпознаете по определенеи признаци. Случвало ли ви се е да се окажете в стая съвсем сами, но да усещате, че някой, когото не можете да видите, е точно до вас и ви наблюдава?

Ще разпознаете присъствието на духове по следните признаци:

Починал човек

Усещате стягане в гърдите и умът ви не може да се съсредоточи върху нищо в определена стая? По-студено е от другите стаи и не можете да намерите обяснение? Най-вероятно някой е умрял точно в тази стая и се опитва да намери път към отвъдното.

Необичайни звуци

Чувате ли доста необичайни звуци, които не се издават от предмет или човек в дома ви? Ако не сте единственият, който ги чува, с вас живее дух, който се опитва да привлече вниманието върху себе си или да ви каже нещо. Може би сте направили нещо, което не е трябвало да правите.

Движещи се предмети

При присъствие на духове в дома по някаква необяснима причина нещата изведнъж се местят. Те падат, без да бъдат изпуснати. Картина, която е стояла на мястото си от години, пада. Часовникът спира, а полилеят се люлее. Може би сте забравили близките си, които вече не са сред вас.

Странни сенки

Забелязвате ли сенки на стената, които не са били там преди и няма обект, който да ги създаде? Може би, ако се вгледате по-отблизо, ще познаете какво представляват. Може това да е напомняне за нещо, което сте преживели или нещо, което тепърва предстои.

Вашите домашни любимци се държат странно

Иначе много спокойното и уравновесено куче изведнъж става неспокойно, тича наоколо, ръмжи и не може да се успокои? Вашето сладко и гальовно коте показва нокти, а вие нямате представа защо? Животните са много по-възприемчиви от хората и затова усещат присъствието на духове и реагират с раздразнение.

Имате усещането, че някой ви гледа

Усещате ли тръпки и чувството, че някой ви наблюдава? Не изпадайте в паника и се опитайте да се успокоите, защото вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че не сте сами, може би някой, за когото сте скърбяли и сте загубили отдавна, е дошъл при вас.

Кошмари, които се завръщат

Ако имате кошмари, които непрекъснато се повтарят, може да сте дали обещание и да не сте го спазили. Душата на вашия любим човек, на когото сте дали това обещание, се опитва да ви напомни за вашия дълг от гроба. Имате ли наистина чиста съвест? Опитайте се да поправите грешката, за да спите по-спокойно.

Снимки и надписи

Върху замъглен прозорец или огледало внезапно се е появила нарисувана с пръсти картина или писмо и нямате представа кой може да го е направил. Преди всичко, останете спокойни, така вашият дух иска да ви се представи. Поздравете го и му благодарете, че се опитва да се свърже с вас. Ако сте търпеливи, може да научите кой ви е посетил и какво иска да ви каже.