НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Свекърва ми разбра, че съм забременяла преди сватбата и отношението й се...

Свекърва ми разбра, че съм забременяла преди сватбата и отношението й се промени коренно

0
Животът със свекърва ми беше наистина непоносим

Когато се омъжих, аз вече бях бременна, дори не очаквах свекърва ми да се отнася добре с мен. Аз и съпругът ми нямахме никакви пари, така че трябваше да се преместим при майка му.

Тя е вдовица и има тристаен апартамент в самия център на града. Но има ужасен характер, веднага стана ясно, че няма да се разбираме. Бях много притеснена, защото когато бебето се роди, нещата щяха да станат по-зле. Както си мислех, животът със свекърва ми беше непоносим.

В нейните очи бях напълно некомпетентна. След раждането на сина ми, животът с нея в един апартамент беше невъзможен. Синът ми постоянно плачеше. Свекърва ми се ядосваше заради това.

За мен в тази адска дупка имаше спокойствие, само когато свекърва ми беше заета с работите си и оставяше мен и сина ми сами или когато излизах на разходка с количката.

За мен връщането вкъщи след разходка беше ужасно събитие.

Не издържах и убедих мъжа ми да си наемем апартамент. Заживяхме мирно и в хармония. Съпругът ми ходеше на работа а със сина ми прекарвахме деня заедно. Веднага след като навърши годинка, баба му започна често да ни посещава.

Винаги идваше без предупреждение и проверяваше какво не е наред из апартамента.

Освен това, започна да ми казва да ходя на работа, че тя ще гледа внука си.

Започнах работа, когато синът ми беше на година и половина. Баба му го гледа два месеца и каза, че не може повече да се грижи за него заради здравословното си състояние. Трябваше да водя сина си на детска градина.

С това, обаче, изненадите на свекърва ми не свършиха. Тя започна да казва на съпруга ми, че имам любовник. Освен това, той започна да ме следи. И, разбира се, не издържах и подадох молба за развод, защото ми писна съпругът ми да не може да ме защити. Вече бившата ми свекърва постигна целта си.