НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Вече не давам дрехите на децата си на никого след тази случка

Вече не давам дрехите на децата си на никого след тази случка

0
Исках да даря дрехи на някое семейство, но ме измамиха

Казвам се Надя. Живея в малко населено място. Имам две деца – момичета. Те имат твърде много дрехи. Имат и неща, които не са обличали нито веднъж. Просто майка ми и свекърва ми купуват най-различни дрехи. Все пак децата растат много бързо и имам много чисто нови дрехи.

Знам, че някои майки продават такива дрехи, но аз не исках да го правя. Исках да даря тези дрехи на голямо семейство. Написах съобщение в интернет и два дни по-късно ми се обади жена и ме попита какви са дрехите, какъв размер и в какво състояние са.

Имах само една молба, жената да дойде сама да вземе дрехите.

Тя се съгласи. Каза, че има пет деца и е много трудно да им осигури всичко необходимо. Бях много щастлива да помогна на такова семейство.

Час по-късно много хубава кола паркира пред нас. От колата слезе елегантно облечена жена. Не можех да повярвам, че има пет деца. Изобщо не приличаше на бедна, нуждаеща се, многодетна майка.

Разбрах, че искат да ме измамят. Много се разстроих. Кой обича да го смятат за глупак?

Накратко, дадох на жената чантата, която щях да нося в дома за деца. Жената дори не благодари, само хвърли дрехите в багажника и си тръгна.

Мислех, че ще ми се обади и ще вдигне скандал, но нищо подобно не се случи. По-късно разбрах, че тази жена продава дрехите в различни сайтове в интернет. Ето колко са нечестни хората.

Вече нося дрехите на дъщерите си в дома за деца в съседен град веднъж годишно.