НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Носете това наобратно, клетвата ще се върне при този, който я е...

Носете това наобратно, клетвата ще се върне при този, който я е изрекъл!

0
Ритуал срещу негатина енергия връща лошите думи обратно

Ритуал срещу негативна енергия връща лошите думи обратно при този, който ги е изрекъл. Хората понякога пожелават лоши неща в трудни ситуации. Лошият човек може да се окаже роднина или близък приятел. Днес ще ви кажем как да се предпазите от негативната енергия.

Целта е да прочистите тялото си. Трудно е да се каже какво и кога е направено. Но ще имате усещане, че нещо не е наред. Ще се увеличат неприятностите в работата, споровете в семейството. Ако разпознаете тези знаци, изпълнете следния ритуал.

Купете нови чорапи, за да извършите ритуала. Цялата негативност, насочена към човек, се натрупва в неговите чорапи и обувки. Не напразно казват, че за да разбереш по-добре човек, трябва да носиш обувките му.

Сутрин обуйте чисти чорапи и не ги събувайте до 12 часа. След това, обърнете чорапите и ги обуйте наобратно, така ги носите следобед. Когато слънцето залезе, събуйте чорапите си и ги подгответе за изхвърляне.

Кажете следните думи: “Както доброто се възнаграждава с добро, така и злото се връща на своя господар.” Изхвърлете чорапите в кофата за боклук. Не е нужно чорапите да са скъпи и най-евтините ще ви свършат работа.

Този ритуал срещу негативна енергия не е обвързан с лунния цикъл. Можете го да изпълнявате, когато имате нужда. Ако се чувствате отпаднали, направете го. Пълнолунието ще ви носи положителна енергия, така че можете да изпълнявате ритуала през този период. По този начин ще усетите силата на пълнолунието.

Важно е да се освободите от цялата негативност веднага щом изхвърлите чорапите си. Процесът на връщане на злото вече е активиран. Ще се върне при собственика, без да постигне целта си.

Чорапите, носени наобратно, обещават бърз просперитет.