НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът ми ме ревнува от всеки, а се оказа, че той ми...

Съпругът ми ме ревнува от всеки, а се оказа, че той ми изневерява

0
Не мога повече да търпя поведението на съпруга ми

Не мога повече да търпя поведението на съпруга ми и постоянната му ревност. Забранява ми да излизам с приятелките си на кафе, не мога да говоря по телефона с колегата, с когото имаме съвместен проект. Понякога ситуацията стига до крайности.

Веднъж помогнах на един възрастен мъж да се качи по стълбите, а съпругът ми направи голям скандал на улицата.

Заминах в командировка. Щастието ми нямаше граници, защото нямаше да виждам съпруга ми цяла седмица. Въпреки че знаех, че след като се върна, ще има голям скандал.

Конференцията мина добре, но събитията от последните няколко дни бяха отменени заради метеорологичните условия. Реших да изненадам съпруга си и да се върна един ден по-рано, без да го предупредя.

Приготвих вкусна вечеря, сложих масата и зачаках съпруга си. Той се прибра, но не сам. Влезе в апартамента с някакво момиче и се запътиха към спалнята. Последвах ги. Като ме забеляза, съпругът ми попита защо не съм се обадила, че ще се върна по-рано. След това, се опита да се оправдае.

Тихо влязох в спалнята, опаковах всичките си неща и си тръгнах. Седейки в таксито, си спомних думите на моя приятелка, че зад ревността си мъжът прикрива изневярата.