НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Простих изневярата на жена си и я приех обратно

Простих изневярата на жена си и я приех обратно

0
Простих на жена си за изневярата и я приех обратно

Мина много време. Успях да спечеля достатъчно пари, за да си купим къща и кола. Не исках да се налага жена ми да работи. Какъв мъж ще бъда, ако любимата ми е принуден да се буди призори, за да ходи да печели пари. Нека си стои вкъщи с децата и върти домакинството. Така живяхме 10 години.

Всичко беше наред, с изключение на това, че не можахме да имаме дете. Колкото и да се опитвахме, колкото и лекари да обиколихме, нищо. Накрая се отказахме от опитите. Но след десет години чудото не се случи и вече бях спрял да мечтая за наследник.

След десет години съвместен живот в семействата често идва критичен момент. Ние не бяхме изключение.

Веднъж реших да си тръгна малко по-рано от работа, за да не попадна в петъчно задръстване. Жена ми не си беше у дома.

Беше много странно, защото тя не ми каза, че смята да ходи някъде. Получих SMS от непознат номер. Последва извинение от съпругата и признания, че обича друг, че се среща с него от две години и вече не може да ме мами. Той ще замине за чужбина и тя ще го последва.

Това беше удар за мен. За един месец загубих връзка с реалността. Ако не беше приятелят ми, сигурно щях да полудея. Не можех да забравя жена си. Всичко ми напомняше за нея и постоянно молех Бог да ми я върне.

Така и стана. Година по-късно на прага стоеше жена, облечена в дрипи. Не разпознах веднага моята Мария. Беше бременна. Тя се хвърли в краката ми и през сълзи започна да ме моли да й простя. Приятелят й я изгонил заради изневяра. Бременна, без образование, стаж и познанства няма къде да отиде.

Сигурно в нечии очи изглеждам глупак, но простих на жена си и я приех обратно. Наистина я обичам. Изминаха две години. Имаме страхотен живот. Отглеждаме прекрасен син, когото смятам за свой. Нито веднъж не напомних на съпругата си за нейната грешка. Всички сме хора и всички правим грешки.