НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът ми харчи цялата заплата за свекърва ми, а аз издържам семейството

Съпругът ми харчи цялата заплата за свекърва ми, а аз издържам семейството

0
Издържам семейството, а мъжът ми дава пари на майка си

Съпругът ми и аз сме заедно от 5 години. Първоначално живеехме на семейни начала, а след това решихме да узаконим връзката си. Имаме общ бюджет. Отскоро, обаче, всеки започна да има свои собствени разходи, които не бяха свързани със семейството. Започнах да забелязвам, че съпругът ми остава без пари, затова го попитах за какво харчи заплатата си. Каза ми, че помага на майка си.

Разбирам, че е необходимо да се подкрепят финансово възрастните родители, но не може да дава цялата си заплата на свекървата и да остава без пари. Съпругът ми й купи огромен телевизор, заведе я в санаториум, подари й златни обеци с диаманти, за които мога само да мечтая.

Тя дори се храни по-добре от нас, защото се оказва, че издържам семейството. Съпругът има един отговор за всичко: „Нямам пари“.

Той няма да лиши майка си от нищо? За какво харчи пенсията си свекървата?

Опитах се да обсъдя всичко спокойно. Съпругът ми се развика и каза, че го обиждам. Нарече ме меркантилна. И как да не бъда меркантилна, когато гладуваме заради него? Той е мъжът. Той трябва да осигурява семейството, не аз. Не съм ли права?