НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Съпругът ми се среща с любовницата си в апартамента на майка си

Съпругът ми се среща с любовницата си в апартамента на майка си

0
Съпругът ми призна, че си има любовница от известно време

Свекърва ми не ме хареса още от самото начало. Въпреки че живеехме отделно, тя се опитваше да настройва съпругът ми срещу мен.

Постепенно посещенията на свекървата намаляха. Аз самата не се стремях да общувам с нея, знаейки отношението й към мен. След раждането на дъщеря ни отново трябваше да общуваме. Тя не гореше от желание да бъде любяща баба. Но постоянно ме критикуваше за начина, по който се грижа за детето.

Опитах се да не реагирам на атаките й. Съупругът ми сам ходеше на гости на майка си. Не виждах смисъл от моето присъствие.

Със съпруга ми бяхме в добри отношения до един момент. Преди осем месеца влязох в болница с дъщеря ни. Останахме там една седмица. Съпругът ми дойде да ни види. Всичко изглеждаше наред. Когато се върнахме, забелязах промяна в поведението му. Ако по-рано той винаги беше инициаторът на интимност помежду ни, сега ме избягваше и измисляше глупави извинения. Започна да остава при майка си за дълго време и да носи телефона със себе си в банята.

Попитах го какво се случва и съпругът ми призна, че има любовница. Бях съкрушена. Но ме довърши с новината, че се среща с нея в апартамента на майка му. Веднъж ги срещнала на излизане от хотела и любезно им предложила ключовете, за да не харчат излишни пари. Любовницата изобщо не се смущавала от факта, че имаме дъщеря.

Радвам се, че вече сме разведени. Започнах работа и намерих детска градина за дъщеря си наблизо.