НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Отървете се от нежеланото окосмяване с безвредно домашно средство!

Отървете се от нежеланото окосмяване с безвредно домашно средство!

0
Премахване на космите с домашно безвредно средство

За да се отървете от нежеланото окосмяване по лицето и тялото, не е необходимо постоянно да се депилирате. Има един безопасен и практически безплатен начин за премахване на космите над горната устна или грубите единични косми, които се появяват в областта на брадичката и над веждите. Можете да използвате метода за различни части на тялото. Процедурата е безболезнена и безвредна. Подготовката е лесна.

Имате нужда от смляно кафе и сода. Дори тийнейджърите могат да използват този метод за премахване на космите. Трябва да повторите процедурата няколко пъти.

Първо изсипете 1 супена лъжица смляно кафе в 100 мл вода и оставете да заври. Оставете кафето да се охлади напълно. В подходящ съд се слагат 3 супени лъжици сода.

Изсипете кафето в содата заедно с утайката. Всичко се разбърква старателно. Съставът е готов за употреба. Не е необходимо да приготвяте сместа преди всяка процедура. Достатъчно е да съхранявате излишното в хладилника.

Преди да вземете душ, нанесете сместа върху проблемните зони и масажирайте за 2-3 минути. След това, просто изплакнете. За бързи резултати повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично. След известно време космите ще станат забележимо по-меки и по-малки, а след това напълно ще изчезнат.