НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ритуал за привличане на успех и пари

Ритуал за привличане на успех и пари

0
Привличане на успех и пари с мощен ритуал със сол

Представяме ви прост ритуал за привличане на пари и успех. Освобождава ви от неувереността и колебанията.

Страхът от неизвестното предизвиква съмнения и безпокойство. Остава дълго време в сърцето ни, пречи ни да вървим напред и да се развиваме. Човек живее като робот и не знае, че може да бъде щастлив. Спира да мечтае, да планира и да действа.

Прост ритуал ще ви помогне да вземате важни решения, да промените качеството на живот и да излезете от затворения кръг. С една проста практика ще почувствате вътрешна сила и способност да реализирате съкровените си мечти и желания.

Привличане на успех и пари

Всеки от нас има своя зона на комфорт. Ние я градим години наред. Създаваме свой собствен свят, който е познат и разбираем само за нас. Но този свят винаги ли се съобразява с нашите желания?

Най-често вършим омразна работа, за да задоволим материалните си нужди и живеем в дискомфорт. За да промените нещо в живота, трябва да се отървете от страха и съмнението в себе си.

Много често човек има възможност да промени работата или местожителството си, но страхът му го спира. Първата стъпка към най-смелата мечта е да поемете контрола над живота си, да излезете от зоната си на комфорт и да изживеете живота си пълноценно.

Как да се сбогуваме със страховете си веднъж завинаги?

Сбогувайте се със страховете завинаги със специален ритуал. Не е обвързан с часа или фазите на луната. Правете го в момента, в който ви е удобно и изпитвате нужда от това.

Поставете една супена лъжица готварска сол в лявата си ръка и свийте юмрук. Представете си, че държите страха и съмнението си в ръката си вместо солта. Почувствайте как се свива при натиска от ръката. Задръжте я за 5-7 минути.

След това, излезте на улицата. Намерете място, където няма хора и никой няма да ви безпокои. Още веднъж визуализирайте страха си ясно. Представете си, че излиза от вас и се концентрира в шепата сол.

Тогава кажете: „Тази сол е моят страх, моята болка. Вятърът ги отнася, оставям ги да си отидат от мен.” Хвърлете солта по посока на вятъра. Вижте как солта ще се разпръсне по вятъра и ще изчезне от живота ви. С него страхът и неувереността ви ще изчезнат.

След този ритуал приемете смело предложението за нова работа. Ще усетите повишаване на силата и самочувствието. Лесно ще промените живота си. Събитията ще бъдат подредени по ваше желание. Сега ще пристъпите смело към нов живот, който е пълен с прекрасни перспективи и събития.

Бъдете уверени и смели! Не се страхувайте от трудностите. Разширете зоната си на комфорт и подобрете живота си. Вървете към мечтите си и планирайте смело. Всяка трудност ни прави по-силни и всяка нова победа ни радва.