НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Ето какъв съпруг е мъжът според зодията!

Ето какъв съпруг е мъжът според зодията!

0
Какъв е съпругът ви според зодията му Разберете това!

Какъв е съпругът ви според зодията му? Разберете това още днес!

Козирогът е надежден съпруг

Ако той, разбира се, е съпруг, защото да се омъжиш за Козирог е трудна задача. Но, ако го е направил, смятайте, че вече имате личен супергерой.

Водолеят е сръчен човек

Той е непоправим оптимист. Вдига много шум и прах. От друга страна, ако не го безпокоите и му позволявате спокойно да измисля гениални идеи, които никога няма да се осъществят, той няма да скучае, ще си яде вчерашния борш и кротко ще чисти котешката тоалетна.

Рибите са взискателни

Той иска дива, необуздана любов и пълен стомах. Трябва да бъдете грижовна и строга като майка.

Овенът е идеален мъж

Под любимия му диван можете да намерите не само мръсни чорапи, но и недоядена пица. Запознали сте се вчера. Но Овенът е сигурен, че има най-добрата жена на света и разказва на всички за това.

Телецът е домошар

Всичко за дома, всичко за семейството – за скъпата жена и любимите деца. Никога няма да ви предаде. Той носи цялата заплата, както и лакомства и подаръци (полезни) у дома.

Близнаците никога не скучаят

Мислите, че го познавате, но всеки ден ще ви изненадва с нещо ново, което не знаете за него. Никога няма да ви е скучно с него. Понякога дори ще се забавлявате твърде много.

Ракът е мъж за пример

На първо място, той, разбира се, подкрепя семейството и в същото време активно участва в отглеждането на децата и не се страхува от ежедневните трудности. Второ, той обожава жена си, нежно се грижи за децата, държи се перфектно, но за пред хората. Вкъщи ляга на дивана, отваря бира и пуска телевизора.

Лъвът е покровител

Той се грижи за жена си като за дете, глези я с подаръци, носи я на ръце и я води за ръка там, където тя не иска да отиде по някаква причина. За това му е необходимо постоянно възхищение. Ако не бъде похвален навреме, той увяхва като цвете без вода.

Девата е мъж учител

Докрая на дните си се опитва да превъзпита съпругата си, обикновено безуспешно, защото поради безграничното си вътрешно благородство Девата се жени за най-безднадеждната жена.

Везните са романтични

Без значение от колко години е женен, той ще признава любовта си на любимата си всеки ден, ще й подарява червени рози, ще сервира кафе в леглото и ще прави изненади без повод. Той никога няма да се научи да мие чинията след себе си, което е типично за него.

Скорпионът е мъж тиранин

Има две гледни точки: неговата и неправилната. Съпругата с грешно мнение незабавно ще получи билет за Ада. Съпругата с правилно мнение ще живее в рай.
Стрелецът е многостранен човек

Стрелецът е многостранен човек

Романтичен, но практичен, добър любовник и идеален баща, животът с него е лесен и приятен. Вярно, не за дълго – преди първото предателство. Е, или до момента, в който Стрелецът реши, че му е станало непоносимо скучно. Така че, преди сватбата трябва да го проверите. Ако вашето място в списъка на съпругите му е не пето или шесто, тогава всичко е наред.