НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Растения, които привличат положителна енергия във вашия дом и офис

Растения, които привличат положителна енергия във вашия дом и офис

0
Растения за дома и офиса, които пречистват енергията

Можете драстично да подобрите атмосферата в дома и офиса, ако държите определени растения в помещенията. Това са най-добрите растения за дома и офиса, ако искате да намалите негативната енергия.

Тези растения насърчават позитивността и подобряват енергията в пространството, като същевременно пречистват въздуха.

Жасмин

Като изключително силен афродизиак, жасминът носи любов и пари в дома. Дръжте го в спалнята или в стаята, където прекарвате по-голямата част от времето си, тъй като дава положителна енергия, подобрява взаимоотношенията и насърчава романтиката.

Лавандула

Подобрете съня, като поръсите лавандула върху възглавницата си. Също така, тя лекува депресия, успокоява ума ви, насърчава щастието, хармонията, предаността и верността във връзката.

Алое вера

Това невероятно растение предотвратява лошите вибрации, осигурява положителна енергия, късмет и просперитет. Имайте предвид, че може да увехне, след като абсорбира цялата негативна енергия в стаята.

Бамбук на щастието

Оценява се като символ на просперитет и късмет и се използва в Азия от хилядолетия. Трябва да го държите в стъклена купа с 2 см пречистена или дестилирана вода, в ъгъл, далеч от пряка слънчева светлина.

Розмарин

Розмаринът пречиства въздуха, предпазва от различни заболявания и има мощни лечебни свойства. Освен това, подобрява настроението и паметта. Тази мощна билка привлича любовта. Също така, е препоръчително да поставите няколко стръка розмарин в платнени торбички и да ги разположите навсякъде в дома, за да си осигурите лоялността на хората около вас.

Орхидея

Орхидеите са растения с дълготрайни цветове в различни размери и форми, които подобряват енергията в помещението и освобождават кислород през нощта, затова е най-добре да ги държите в спалнята. Освен това, приятният им аромат подобрява настроението.

Мента

Ментата подобрява комуникацията и отношенията в дома. Освен това, хората вярват, че растението привлича финансов просперитет.

Купете си тези растения за дома и офиса, за да привлечете позитивна енергия!