НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Ето как се извършва пречистване на енергията в дома с дафинови листа

Ето как се извършва пречистване на енергията в дома с дафинови листа

0

Понякога, в дома се натрупва отрицателна енергия. Според Фън Шуй е важно да правите редовно пречистване на пространството, за да го презаредите с положителна енергия и да позволите циркулацията на добри вибрации.

Знаете ли, че окачването на няколко дафинови листа на входната врата може да има много предимства?

Дафиновият лист е мощен и древен символ, свързан със защита и мъдрост. Носи късмет, любов и пари.

Завържете 5 дафинови листа с конец.

След като вашият букет е направен, окачете го на входната врата.

Можете да сложите дафиновите листа в платнена торбичка и да я закачите на дръжката на входната врата. Някои хора слагат още дафинови листа под изтривалката, за да подобрят ефекта им. След време, можете да ги смените.

Вашият дом е защитен от всякаква негативност. Освен това, постоянно ще бъдете заливани от вълни от мъдрост и много други положителни вибрации.

Изгарянето на дафинови листа осигурява дълбока защита на вашия дом и пречистване на пространството.

Проучване, проведено през 2010 г., подчерта положителните ефекти от вдишването на парите на линалол, молекула, присъстваща в дафиновите листа. Това ще насърчи релаксацията и ще помогне за намаляване на безпокойството и стреса. След като дафиновият лист изгори, можете бързо да почувствате неговия успокояващ ефект.

Поставете няколко дафинови листа върху топлоустойчива подложка. Затворете прозорците и вратите.

Запалете дафиновите листа и ги оставете да изгорят. Не забравяйте да държите листата далеч от всичко запалимо.

Сега оставете аромата на тази горяща билка да отпусне тялото ви, да освободи мускулното напрежение и да избистри ума ви!

Можете да постъпите по различен начин, като си приготвите вана с тази ароматна билка. Всичко, което трябва да направите, е да сварите десет листа в литър вода и да оставите парата да ободри тялото и ума ви.

Поставянето на дафинов лист под възглавницата или под леглото подобрява съня и благосъстояниео.

Някои растения са в състояние да прогонят лошите енергии и да дадат място на нови, по-полезни. Такъв е случаят с дафиновите листа, способни да донесат късмет и материално изобилие.

Защо да слагате дафинови листа под възглавницата или леглото?

Дафиновите листа действат като вид талисман за късмет, който ви предпазва от негативни вибрации. Но това не е всичко. Според вярванията, те са в състояние да предизвикат щастливи сънища и спокойни видения по време на сън. Поставени под възглавницата или леглото, те ще бъдат полезни за подобряване на настроението и спомагат за добър сън.

Как да използвате дафинов лист за добър сън?

Поставете един или повече дафинови листа директно под възглавницата или леглото. Те ще направят сънищата ви по-интензивни. Дори ще можете да си спомните най-малките детайли, когато се събудите.