НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Отидох при младата любовница на съпруга ми: След разговора ни, тя се...

Отидох при младата любовница на съпруга ми: След разговора ни, тя се отказа от него

0
Любовницата на мъжа ми сама се отказа от него

Разбрах, че мъжът ми си има любовница. Проследих го и разбрах адреса на тази жена. Взех кутия с бонбони и отидох при нея.

Вратата ми отвори млада жена на 25-27 години. Трябва да кажа, че беше много очарователна. Мъжът ми има добър вкус. Тя ме погледна шокирано. Вероятно си е помислила, че съм дошла да се карам за съпруга си. Покани ме да вляза. Сложих кутията на масата и казах, че искам да поговорим. Любовницата на мъжа ми беше объркана. Наля чай и тихо седна пред мен.

“Не съм дошла при теб да се караме. Искам да ти кажа нещо. Съпругът ми вече не е младежът, който беше, а ти си млада жена, пълна с живот.

Мисля, че ти е омръзнало да бъдеш любовница, разбирам това. Искаш семейство, деца, но разбери едно просто нещо. Той има дъщеря на твоята възраст, вече има внук. Искаш да се раздели с мен. А мислила ли си какъв ще бъде животът ви? Той вече е на 55 години, иска спокоен живот.

Готова ли си да стоиш да седиш до него на дивана като баба и да гледаш скучен филм? Още година-две и той ще бъде скучен старец. А ти тепърва започваш живота си. Силите му ще се изчерпват с всяка година. Помисли добре, трябва ти млад мъж, а не пенсионер.

Той няма да може да ти осигури бурни нощи, поради простата причина, че вече не е млад.

Наистина искам да ти помогна и да спася семейството си. Помисли за това, което казах. След няколко години ще съжаляваш много.

Срещата ни завърши добре, тя дори ме прегърна в коридора. Сега мога да кажа със сигурност, че съпругът ми вече не се среща с нея.