НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете кой е вашият път към богатството, като изберете една жаба!

Разберете кой е вашият път към богатството, като изберете една жаба!

0
Източник на богатство Разберете кой е той за вас!

Жабата на богатството е много стар китайски символ. Този талисман на богатство и просперитет привлича финансово благополучие в дома. Жабата на богатството също е символ на дълголетие и късмет. Разберете кой е вашият източник на богатство!

Коя жаба ви харесва най-много?

Жаба 1

Източникът на вашето богатство е професия, свързана с реклама, публичност, известност. За вас е важно да се грижите за външния вид и добрия вкус.

Вашето призвание може да бъде журналистика, салон за красота, бизнес модели, продажба на бижута и маркови артикули. Възможна е и творческа кариера на певец или актьор.

Жаба 2

Вашият източник на богатство сте вие ​​самите. Вашите идеи, вашите мисли, вашата логика. Вие сте в състояние да измислите нова система или да възстановите качествено старата.

Вашият ум е рационален, вашата успешна сфера на работа са финанси, право, наука. Можете да мислите широко и свободно. Чувствайте се свободни да го кажете на глас.

Жаба 3

Вярата е вашият източник на богатство. Честност, дълбочина и сила – това са най-важните неща в живота ви. Не е задължително да е религия. Можете да вярвате в мечтата си, в силата си, в това, което правите, а също и в хората около вас. И трябва да можете да давате тази лесна вяра на другите, споделяйте я по-често. Всяка работа, насочена към подпомагане на хората, е подходяща за вас: учител, лекар, свещеник.

Жаба 4

Вашият източник на богатство е работата в екип, в кръг от съмишленици. Можете да работите в офиса и у дома или да станете шеф на собствен бизнес. Но във всеки случай е важно да имате близки хора наблизо: роднини, приятели от детството, съпруг, надежден партньор. С една дума, някой, който винаги ще ви подкрепя, ако ви е трудно.

Жаба 5

Вашият източник на богатство е абсолютно всичко, свързано с комфорта у дома. Вашата силна страна е приготвяне на различни ястия, кухненски уреди и техните ремонти, градинарство, създаване на уют. Можете да сте собственик на хубав магазин или кафене, можете да се занимавате с текстилна индустрия, растения и градински инструменти. Или можете да се отдадете изцяло на домакинските задължения, като се посветите на семейството и децата си.

Жаба 6

Вашият източник на богатство е активност, действие и движение напред. Вашето неизменно мото: “Движението е живот!” Вашата професия определено трябва да бъде свързана с пътуване. Също така, е важно да отделяте време за спорт. Ако работата ви не е такава, тогава изберете подобно хоби. И не остарявайте по душа. Движете се.

Жаба 7

Основният източник на богатство е желанието. Между другото, това не е непременно алчност, например алчността към живота, към радостите и удоволствията, които носи. Очаквате чувствени удоволствия от живота, стремите се да задоволите не само ума, но и тялото. И още едно важно условие – трябва да обичате работата си.

Жаба 8

Източникът на вашето богатство са празниците и фестивалите. Можете да организирате детски партита, да работите като фотограф на тържества или като музикант. Вие ще бъдете талантлив дизайнер или цветар. Ще се справите перфектно със задълженията на туристически агент и ще можете да дадете живот на изданията на печатницата. Не забравяйте, че имате нужда от ярък живот.

Жаба 9

Източник на богатство за вас – чувства, способност за емпатия, разбиране на другите. Можете да станете добър психолог, въпреки че в този случай прекалената емоционалност може да ви попречи. Стремете се към хармония. Всяка творческа работа е идеална за вас, вие, както никой друг, знаете как да изразите чувствата си. Вие сте милостиви и винаги изпълнени със състрадание към тези, които са обидени от живота.

Жаба 10

Вашият източник на богатство е чистата доброта. Вие се стремите да се „справите“ добре в този живот. Вероятно сте твърде строги и придирчиви към хората. Въпреки това, зад жилещата си строгост все още криете топлината на душата си. Можете да работите в полицията или да служите в армията, а също и във всяка област, където е необходима критика. Но не забравяйте, че това е градивно.

Жаба 11

Източникът на вашето богатство е вашият бизнес. Добре е, ако е свързан със строежи. В крайна сметка постоянно трябва да създавате нещо ново, нещо, което ще служи на хората повече от година. Вие сте сериозен и отговорен човек, умеете да бъдете самокритични и да се учите от собствените си грешки. Вие сте доста добър ментор и учител за тези, които са по-млади от вас и тепърва започват.

Жаба 12

Основният източник на богатство е всичко свързано с метал и скорост. Това включва автомобилната индустрия и всичко свързано с влаковете и самолетите. Вие сте модерен човек, скоростта е важна за вас, а също и надеждността и качеството. Понякога ви се струва, че сте напълно изтощени от състезанието и нямате време да живеете. В моменти като тези определено имате нужда от почивка.

Жаба 13

Вашият източник на богатство е да дарявате топлина и радост, за вас и за другите. Важен момент: не се вкопчвайте в дреболии, оставете другите да го правят. Вашата работа е да обмислите, да измислите рамка, да създадете основа. И ако в началото изглежда неправилно скроено, когато бъде ушито, всички ще се убедят в успеха на вашата идея. Понякога може да изглеждате като груб човек, но в действителност желаете само най-доброто за всички.

Жаба 14

Източникът на вашето богатство е чувството ви за хумор. Можете да го покажете блестящо във всяка област. В много области на дейност вие сте просто незаменими. Вашата интелигентност не само ще ви помогне да намерите истински приятели, но и ще стимулира кариерата ви. Основното условие е вицовете да не са лоши.

Жаба 15

Източник на богатство за вас е всяка професия, свързана с чистота, дори до известна степен стерилност. Кариерата на лекар или учен може да бъде успешна за вас. В живота, вие също трябва да пазите мислите си чисти, да бъдете морален човек с неопетнена съвест. Вие сте този, който не трябва да лъже, да извършва подли дела. Всичко това веднага рефлектира върху вас.

Жаба 16

Източникът на вашето богатство е отвъд моретата, в далечна земя. Между другото, морето винаги ще играе важна роля в живота ви. Затова е по-добре работата или хобитата ви да са свързани с водата. Но не е задължително да сте рибар или водопроводчик. Понякога, можете да вземете уроци по гмуркане или да си направите аквариум и да медитирате, гледайки цветните плуващи риби, като се грижите за тях.