НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Всяка жена би напуснала съпруга си, след като разбере това

Всяка жена би напуснала съпруга си, след като разбере това

0
Мъжът ми има връзка от дълго време със старата си любов

Със съпруга ми се запознахме в университета, оженихме се още през студентските години. В началото живеехме под наем.

Докато мъжът ми градеше кариера, аз се грижех за децата. Преодоляхме всички трудности заедно. Почти никога не се карахме.

Когато децата пораснаха, животът ни се подобри. Купихме си къща и кола. Бяхме щастливи. Но тогава започнах да забелязвам, че съпругът ми отделя твърде много време в работа.

Тръгва рано сутрин, връща се след полунощ и обикновено е пиян. Вярно, той винаги посвещава единствения си почивен ден на семейството си.

Наскоро срещнах стара приятелка от университета, която веднага ме попита какво става с Ани. Отначало не разбрах защо ме пита това.

Оказа се, че мъжът ми има връзка от дълго време с жена, с която се е запознал още преди да срещне мен. Но Ани го е оставила и бързо се е оженила за друг.

Бракът й бил кратък. И сега след толкова години, тя си спомнила за старата си любов. Нещо повече, мъжът ми я назначил на работа в неговата фирма. Това, че имат връзка, го знае цялата служба, от секретарката до управителя, с изключение на мен – класика в жанра.

Съпругата е последната, която научава за изневярата на мъжа си.

Имаше само една мисъл в главата ми. „Как можа?“ Прибрах се, но не вдигнах скандал. Трети ден не му говоря.

Съпругът ми се опитва да разбере какво се е случило. Аз мълча. Мисля, че не си струва да разруша семейството си заради това нещо.

В крайна сметка е по-лесно да се унищожи нещо, отколкото да се създаде ново.