НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Подарък от съдбата за две зодии

Подарък от съдбата за две зодии

0
Благоприятен период и късмет за две зодии скоро

Благоприятен период и късмет предстоят във всички сфери за две зодии. Енергията на Венера ще придобие положителна сила, а Меркурий, Марс и Уран ще бъдат освободени от ретроградност. Това ще даде възможност за постигане на успехи и пари за представителите на тези зодии.

Козирог

Козирозите са под влиянието и на четирите споменати планети. Те ще станат много успешни. Венера ще ги зареди с мощна енергия, а Марс ще ги зареди с доза мотивация. Меркурий и Уран ще им дадат сила. Предстои най-благоприятното време за представителите на този знак. Звездите ще им позволят да намерят нови приятели. Не са изключени и любовни приключения. Козирозите ще привлекат вниманието на представителите на противоположния пол.

Водолей

Водолеите също ще усетят помощта и на четирите планети, но в по-малка степен. След като излезе от ретроградност, най-голямо влияние ще има Уран. През този период ще започнат приятни промени в много сфери на живота за Водолеите. Планетите ще преобърнат живота им, поради което те ще се променят външно и вътрешно.

Ще направят истински пробив в работата и делата, творчеството, както и ще се отърват от тревогите и ще започнат да се развиват. Висока ще е и интелектуалната активност на Водолеите. Те ще могат бързо да вземат правилни решения благодарение на собствената си интуиция, която ще ги издигне до ниво, недостъпно за другите.

Козирозите и Водолеите трябва да се възползват максимално от този благоприятен период.