НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Много харесвах зет си, докато не отидох в дома на дъщеря си...

Много харесвах зет си, докато не отидох в дома на дъщеря си без предупреждение

Зет ми изневерява на дъщеря ми и смята това за нормално

Бях най-щастливата жена на света. Имам прекрасен съпруг, добра дъщеря, прекрасни внуци и златен зет. Така мислех, докато не отидох да посетя семейството на дъщеря ми.

Като цяло единствената ми дъщеря се омъжи рано. Съпругът й е много по-възрастен от нея, но бяха щастливи заедно. Както се казва, всички възрасти са подвластни на любовта. Съпругът ми и аз абсолютно не бяхме против брака им. Още повече, че нашият зет успя да покрие сам разноските по сватбата.

Скоро след това разбрахме, че дъщеря ни е бременна. Много се зарадвах. Но наскоро започнах да забелязвам, че дъщеря ми се затваря в себе си. Когато й се обаждам, тя не споделя нищо. Затова реших да отида в къщата им без предупреждение. Освен това, отдавна не бях виждала любимите си внуци. Много ми липсваха.

Така че, пристигнах без предупреждение. Започнах да помагам на дъщеря си с домакинските задължения. Внимателно наблюдавах поведението на съпруга й. Започнах да забелязвам много странни неща. Подозирах, че зет ми изневерява на дъщеря ми. Чух го да говори с някого по телефона и реших да поговоря сериозно с дъщеря ми.

Сложихме децата да спят, седнахме да пием по чаша чай и реших да започна този разговор. Разказах й всичко, което видях и чух. Дъщерята започна да защитава съпруга си. Каза, че не е вярно, че си измислям. Като цяло има доверие на мъжа си. Тогава реших да поговоря със зет си.

Той каза, че всичко това е вярно, че изневерява на дъщеря ми. Но той смята това за нормално, защото обича децата и жена си, просто прекарва време с любовницата си. Каза ми, че дъщеря ми знае всичко и няма нищо против. Не мога да го проумея.