НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Tази жена забременя с измама от сина ми, за да го накара...

Tази жена забременя с измама от сина ми, за да го накара да се ожени за нея

Не искам синът ми да си проваля живота заради една жена

През нощта чух шум от входната врата. Беше синът ми, но разбрах, че не е сам. Когато влязоха в стаята му, видях куфар на вратата.

На сутринта синът ми ми каза, че много обича тази жена и ще се ожени за нея, защото е бременна. Ще живеят при мен, а след това ще се преместят в апартамент под наем.

Жената вече има едно дете от предишния си брак. Бъдещата ми снаха е без образование. Казва, че е учила но не е завършила. Отскоро работи като шивачка. Казва, че владее добре шиенето и мечтае за индивидуални поръчки.

Мисля, че тя лъже сина ми. Той е само на 26 години, а избраницата му е на 30 години. Детето й живее с баба му, но след като се оженят ще го вземат при тях.

Мисля, че е забременяла с измама. Синът ми е млад, вярва в нейната любов. Излизал е с момичета и преди, но никога не е взимал толкова бързо важни решения.

Винаги е обмислял решенията си, търсил е съвет и от мен, преди да предприеме нещо. А сега директно ще подпишат.

Избраницата му живееше с брат си и снаха си. Къде ще отглеждат детето?

Аз съм против брака им и не искам синът ми да си проваля живота. Ще направя всичко, за да ги разделя. Тя трябва да се върне на село при бившия си съпруг.

Трябвало е да изчака и да опознае сина ми по-добре, преди да реши да забременее. Ще спра комуникацията си с него, ако се ожени за тази жена.